Bruschetta so sardinkami

podravka - fotkapodravka, 2. novembra 2016
Bruschetta so sardinkami
Foto: podravka

Komerčný recept
Spoznajte Stredomorie napríklad pomocou chrumkavej desiaty v podobe opečeného chleba s olivovým olejom, paradajkami a kaparami.

4
porcie
15 minút
príprava

Suroviny

8 plátkov (alebo bageta)
30 ml
390 g
50 g
3 konzervy
1 PL
3 strúčiky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Plátky chleba opečieme z oboch strán. Pokvapkáme ich olivovým olejom, potrieme 2 lyžičkami Podravka krájaných paradajok. Na paradajky poukladáme 2 - 3 lístky rukoly a potom kúsok sardinky.

  2. 2

    Posypeme niekoľkými kaparami. Celé to prelejeme zmesou vytvorenou z petržlenovej vňate, pretlačeného cesnaku a olivového oleja, posypeme soľou a korením a podávame.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha