Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Spoznajte Stredomorie napríklad pomocou chrumkavej desiaty v podobe opečeného chleba s olivovým olejom, paradajkami a kaparami.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Plátky chleba opečieme z oboch strán. Pokvapkáme ich olivovým olejom, potrieme 2 lyžičkami krájaných paradajok. Na paradajky poukladáme 2 - 3 lístky rukoly a potom kúsok sardinky.
- 2
Posypeme niekoľkými kaparami. Celé to prelejeme zmesou vytvorenou z petržlenovej vňate, pretlačeného cesnaku a olivového oleja, posypeme soľou a korením a podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu