Fazuľový hummus

veganrecipes - fotkaveganrecipes, 6. novembra 2016

Receptov na humus je nespočetne veľa, tak pridávam aj môj, môžno si ho niekto obľúbi.

2
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

120 g
1 strúčik
1 PL
1/2 ČL
štipka
štipka
3 PL
1 PL (jablčný ocot)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Fazuľu si na noc namočíme (alebo použijeme fazuľu z kozervy) a uvaríme ju do mäkka.

  2. 2

    Všetky ingrediencie dáme do mixéra a rozmixujeme do hladkej hmoty. Buď použijeme citrónovú šťavu alebo jablčný ocot (obe chutia vynikajúco). Vody pridávame naozaj po troške, aby humus nebol moc riedky. Hustota je na každom, podľa chuti.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: