Foto: veganrecipes
Receptov na humus je nespočetne veľa, tak pridávam aj môj, môžno si ho niekto obľúbi.
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu si na noc namočíme (alebo použijeme fazuľu z kozervy) a uvaríme ju do mäkka.
- 2
Všetky ingrediencie dáme do mixéra a rozmixujeme do hladkej hmoty. Buď použijeme citrónovú šťavu alebo jablčný ocot (obe chutia vynikajúco). Vody pridávame naozaj po troške, aby humus nebol moc riedky. Hustota je na každom, podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Fantázii sa medze nekladú. Ja ho napríklad jedávam so zeleninou (nakrájam si mrkvu na pásiky a namáčam do humusu) alebo si ho len tak natriem na chleba.