Broskyňa plnená kuracím mäsom

cimicanga - bez fotkycimicanga, 15. novembra 2016
Broskyňa plnená kuracím mäsom
Foto: Cimicanga

Tento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma aj ja a je dosť oblubeny aj ako predjedlo a aj ako vecera napriklad.

4-5
porcie
10 minút
príprava

Suroviny

200 g uvarené z polievky
100 g uvarený z polievky
75 g
50 g
štipka
štipka
10 ks plátky
1 plechovka (polovice)
na ozdobu

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Najprv si oberieme mäso z polievky a pokrajame ho na male kusky. To iste urobime zo zelerom. Dame to spolu do jednej misky. Pridame soľ, cierne korenie a kukuricu. Dalej pridame majonezu a vsetko to spolu vymiesame.

  2. 2

    Na tanier polozime platok ananasu. V strede je dierka. Do tej dierky postavime broskynu, tym padom nam to nebude cele lietat po tanieri. Na broskynu ulozime za lyzicu zmesi a cele to ozdobime vňatkou alebo kukuricou, podľa fantazie.

  3. 3

    Servirujte s kuskom peciva alebo chlebika. Vhodne ako predjedlo alebo aj ako vecera.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: