Foto: Cimicanga
Tento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma aj ja a je dosť oblubeny aj ako Zobraziť celý popisTento recept nam pripravila moja teta na navšteve a všetkym chutil. Od vtedy ho pripravujem doma aj ja a je dosť oblubeny aj ako predjedlo a aj ako vecera napriklad.
porcie
príprava
Suroviny
200 g uvarené z polievky |
|
100 g uvarený z polievky |
|
75 g |
|
50 g |
|
štipka |
|
štipka |
|
10 ks plátky |
|
1 plechovka (polovice) |
|
na ozdobu |
|
Postup
-
1
Najprv si oberieme mäso z polievky a pokrajame ho na male kusky. To iste urobime zo zelerom. Dame to spolu do jednej misky. Pridame soľ, cierne korenie a kukuricu. Dalej pridame majonezu a vsetko to spolu vymiesame.
- 2
Na tanier polozime platok ananasu. V strede je dierka. Do tej dierky postavime broskynu, tym padom nam to nebude cele lietat po tanieri. Na broskynu ulozime za lyzicu zmesi a cele to ozdobime vňatkou alebo kukuricou, podľa fantazie.
- 3
Servirujte s kuskom peciva alebo chlebika. Vhodne ako predjedlo alebo aj ako vecera.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu