Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Zmiešame majonézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme vegetu a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
- 2
Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
- 3
Cestoviny uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu