Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

podravka - fotkapodravka, 7. novembra 2016
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Foto: podravka

Komerčný recept
Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

150 g
150 g
2 konzervy
200 g
200 g
1 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Zmiešame majonézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.

  2. 2

    Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.

  3. 3

    Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Diskusia k receptu