Recepty, kde je petrzlenova
Taftely v paradajkovej omáčke
Mäso zomelieme, pridáme strúhanku, mlieko, vajce, soľ, korenie, pretlačený cesnak a...
Trojfarebný koláč k veľkonočnej šunke
Tento koláč je u nás tradíciou k Veľkej Noci, pečiem ho celý život. Nápad som...
Vegetariánska moussaka
Tento populárny grécky pokrm je pečený z vrstiev baklažánov, cukiet, paradajok, húb
miesto mletého...
Taštičky s kačacinou a pikantnou „chipotle“
Do kuchynského robota nasypeme múku a soľ a necháme ich zmiešať pri nízkej rýchlosti. Pridáme studené...
Cícerový šalát s avokádom
Ak nedáte v kuchyni dopustiť na chuť cíceru, neváhajte a pripravte si tento svieži šalát s...
Tapenáda z čiernych olív
Čiernym olivám som sa akosi dlho vyhýbala. Keď som však prvýkrát ochutnala bagetu so sviežou olivovou...
Ropa vieja z Gran Canarie
Ropa vieja (čítaj vijecha) alebo "staré prádlo" sú niečo podobné ako guláš alebo prívarok/Eintopf s vareným, ...
Kuracie supreme v tandoori masala s kuskusom
Nemusí to byť len cudzokrajné korenie a papričky, aj chren, žerucha, reďkovka či zázvor...
Toast s bielou fazuľou
Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky,
slané a také, ...
Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie
a zážitok – to je
filozofia, podľa ktorej
varíme. Z jednoduchých
čerstvých
surovín sa snažíme
šetrným spôsobom
pripraviť chuťovo
vyvážené,...
Jahňacie kofty s tahini dresingom
Mäso očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Do kuchynského robota vložíme mäso, cibuľu, cesnak,...
Pórová polievka s krupicovými haluškami
Umytý a na kolieska pokrájaný pór orestujeme na masle, posypeme troškou hladkej múky, pridáme postrúhaný...
Avokádový toast s mungo fazuľkou
Už by to chcelo jar, tak si ju privolajme takýmto zeleným receptíkom :)
http://www. patincatsomekitchen. com/avokadovy-toast-s-mungo-fazulou
Mrkvová polievka s medom a ricottou
Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na hrubšie kolieska. V...
Vajíčka plnené cviklovou penou
Kedze mi zostala cvikla, resp. som si usetril a blizil sa Valentin, pripravil som...
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Komerčný recept<br />
Objavte chuť Maroka prostredníctvom tohto jednoduchého jedla, pripraveného zo zemiakov podávaných s
chutným dressingom...
Teľacie plátky na hubách
Zase som trošku zablúdila do talianskej kuchyne... už mám tej zimy dosť, tak aspoň v
kuchyni...
Pražma so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Komerčný recept<br />
Grilovaná ryba ochutená rozmarínom a olivovým olejom , podávaná s jednoduchými varenými zemiakmi, ...
Bravčová roláda so syrovou posýpkou
Aj cudzinci sú prekvapení; tvaroh je jednou z najobľúbenejších slovenských chutí. Spolu s hrudkovým syrom patrí...
Hubová polievka
V obchode som si všimla huby Shimeji. Mali ich biele a hnedé. Vzala som ich...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina,
to iná chuť.
Podpisuje sa pod ňu
nielen konkrétny
živočíšny druh, ale aj
prostredie, v akom
žila...
Zdravé kuracie rolky a parmezánové zemiaky
Bez oleja, bez múky. Rýchlo a zdravo v nedeľu na obed :)
Husacina na cibuli s hríbovou roládou
Husacie stehná dobre nasolíme a okoreníme. Do hlbšieho pekáča pokrájame cibuľu na kolieska. Na pokrájanú...
Plnené paradajky s medvedím cesnakom
Cesnak a cibuľa sú pokladmi slovenskej kuchyne. Začína a končí sa nimi mnoho našich jedál...
Směs s nudlema
Cesty osudu jsou nevyzpytatelné a tak se stěhujeme. To má s tím receptem společné jen to,...
Pražma s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Komerčný receptS takou jedinečnou rybou ako je pražma by sa malo zaobchádzať veľmi jemne. Podávajte ju...
Farfalle so slaninou a sušenými paradajkami
Takéto krásne farfalle som nedávno dostala od výbornej kamarátky, tak dnes prišli na rad. Kamarátka...
Taftely v paradajkovej omáčke
Mäso zomelieme, pridáme strúhanku, mlieko, vajce, soľ, korenie, pretlačený cesnak a...
Trojfarebný koláč k veľkonočnej šunke
Tento koláč je u nás tradíciou k Veľkej Noci, pečiem ho celý život. Nápad som...
Vegetariánska moussaka
Tento populárny grécky pokrm je pečený z vrstiev baklažánov, cukiet, paradajok, húb miesto mletého...
Taštičky s kačacinou a pikantnou „chipotle“
Do kuchynského robota nasypeme múku a soľ a necháme ich zmiešať pri nízkej rýchlosti. Pridáme studené...
Cícerový šalát s avokádom
Ak nedáte v kuchyni dopustiť na chuť cíceru, neváhajte a pripravte si tento svieži šalát s...
Tapenáda z čiernych olív
Čiernym olivám som sa akosi dlho vyhýbala. Keď som však prvýkrát ochutnala bagetu so sviežou olivovou...
Ropa vieja z Gran Canarie
Ropa vieja (čítaj vijecha) alebo "staré prádlo" sú niečo podobné ako guláš alebo prívarok/Eintopf s vareným, ...
Kuracie supreme v tandoori masala s kuskusom
Nemusí to byť len cudzokrajné korenie a papričky, aj chren, žerucha, reďkovka či zázvor...
Toast s bielou fazuľou
Zbožňujem slané raňajky a tento toast spĺňa všetky moje kritériá: teplé raňajky, slané a také, ...
Zelené slávky so šafranovým krémom
Kvalita, zdravie a zážitok – to je filozofia, podľa ktorej varíme. Z jednoduchých čerstvých surovín sa snažíme šetrným spôsobom pripraviť chuťovo vyvážené,...
Jahňacie kofty s tahini dresingom
Mäso očistíme a nakrájame na menšie kúsky. Do kuchynského robota vložíme mäso, cibuľu, cesnak,...
Pórová polievka s krupicovými haluškami
Umytý a na kolieska pokrájaný pór orestujeme na masle, posypeme troškou hladkej múky, pridáme postrúhaný...
Avokádový toast s mungo fazuľkou
Už by to chcelo jar, tak si ju privolajme takýmto zeleným receptíkom :) http://www. patincatsomekitchen. com/avokadovy-toast-s-mungo-fazulou
Mrkvová polievka s medom a ricottou
Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame. Mrkvu očistíme, umyjeme a nakrájame na hrubšie kolieska. V...
Vajíčka plnené cviklovou penou
Kedze mi zostala cvikla, resp. som si usetril a blizil sa Valentin, pripravil som...
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Komerčný recept<br /> Objavte chuť Maroka prostredníctvom tohto jednoduchého jedla, pripraveného zo zemiakov podávaných s chutným dressingom...
Teľacie plátky na hubách
Zase som trošku zablúdila do talianskej kuchyne... už mám tej zimy dosť, tak aspoň v kuchyni...
Pražma so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Komerčný recept<br /> Grilovaná ryba ochutená rozmarínom a olivovým olejom , podávaná s jednoduchými varenými zemiakmi, ...
Bravčová roláda so syrovou posýpkou
Aj cudzinci sú prekvapení; tvaroh je jednou z najobľúbenejších slovenských chutí. Spolu s hrudkovým syrom patrí...
Hubová polievka
V obchode som si všimla huby Shimeji. Mali ich biele a hnedé. Vzala som ich...
Srnčie karé na zemiakových lievancoch
Čo divina, to iná chuť. Podpisuje sa pod ňu nielen konkrétny živočíšny druh, ale aj prostredie, v akom žila...
Zdravé kuracie rolky a parmezánové zemiaky
Bez oleja, bez múky. Rýchlo a zdravo v nedeľu na obed :)
Husacina na cibuli s hríbovou roládou
Husacie stehná dobre nasolíme a okoreníme. Do hlbšieho pekáča pokrájame cibuľu na kolieska. Na pokrájanú...
Plnené paradajky s medvedím cesnakom
Cesnak a cibuľa sú pokladmi slovenskej kuchyne. Začína a končí sa nimi mnoho našich jedál...
Směs s nudlema
Cesty osudu jsou nevyzpytatelné a tak se stěhujeme. To má s tím receptem společné jen to,...
Pražma s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Komerčný receptS takou jedinečnou rybou ako je pražma by sa malo zaobchádzať veľmi jemne. Podávajte ju...
Farfalle so slaninou a sušenými paradajkami
Takéto krásne farfalle som nedávno dostala od výbornej kamarátky, tak dnes prišli na rad. Kamarátka...