Bravčový eintopf
Bravčový eintopf

Dedkov hrniec fotorecept

jack - fotkajack, 14. októbra 2017
Dedkov hrniec (fotorecept)
Foto: jack

Jednoduchý a rýchly obed pre každého.

4
porcie
30 minút
príprava
40-50 minút
tepelná úprava

Suroviny

300 g bez kosti
300 g
600 g
1 ks
500 ml
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bôčik a pečienku si umyjeme.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Nakrájame mäso aj pečienku na malé kocky.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Bôčik dáme do hrnca na spodok, osolíme a okoreníme. Naň dáme nadrobno posekanú cibuľu aj por.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Na to položíme pokrájanú bravčovú pečeň. Okoreníme.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    Na vrch poukladáme kolieska očistených zemiakov, posypeme ich posekanou bazalkou (môžte použiť aj sušenú). Posypeme aj petržlenovou vňaťou.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Všetko podlejeme vývarom a pivom. Pomaly prikryté dusíme 40-50 minút.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    Podávame z dusenou zeleninou ozdobené porikom. Dobrú chuť Vám prajem.

    Dedkov hrniec (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Vyzera to velmi dobre. Vyskusame :-) Take jedla z jedneho hrnca su velmi vdacne.
1x jack
...dobre..môže byť..v pive variť..za jedlom pivo piť..:-)
poznačím
urobím
1x jack
Supééér rcp, milá @Jack a dedko Ti tu "nafurt" zanecháva nádhernú spomienku. Rád varím, keď mám na to možnosť, pre svoje vnúčence "bľižňaki" aj ja!
1x jack