Recepty, kde je maslo
Jelenie plátky s borievkovou omáčkou a zelerom
Z oleja, korenia na divinu, borievok a červeného vína namiešame marinádu. Jelenie mäso nakrájame...
Chlebíčky s kaviárom
Z chleba nakrájame silnejšie plátky do štvorcov bez kôrky. 2 chlebíky spájame maslom vymiešaným s kaviárom
(trochu...
Čokoládové srdiečka s kapučínom
Múku preosejeme na dosku, pridáme do nej žĺtok, maslo nakrájané na kúsky, cukor, ...
Vajcová plnka so šampiňónmi
Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme pokrájanú cibuľu, popražíme, pridáme droždie, ktoré...
Osso Buco
Toto talianske jedlo je pripravene z telaciaho stehna. Osso Buco mozete podavat s cestovinou, ci...
Pečená prekladaná divina
Jeden z najlepších receptov, ktoré sme si dovolili pre vás uvariť. Unikát.
Čokoládová torta
Ak je torta vyrobena z kvalitnej horkej cokolady, je neodolatelnou tmavou delikatesou. :)
Vajcová sadlina so šampiňónmi
Na masle udusíme šampiňóny nakrájané na malé kúsky, pridáme hrášok, chvíľu podusíme, pridáme mlieko,...
Egrešová omáčka
Z masla a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju vodou, pridáme egreše a varíme.
Francúzska hubová polievka
Huby nakrájame na plátky a podusíme na masle, potom ich zalejeme vodou a varíme. Cibuľu...
Plnené šampiňóny pod pavučinou
Zemiaky očistiť a vložiť do vymastenej remosky. Posoliť, podliať trochu vodou.
Krémová hubová polievka
Huby pokrájame na menšie kúsky. Nakrájanú cibuľu podusíme na masle, pridáme huby, citrónovú šťavu
a...
Tuniaková nátierka s olivami
Z konzervy tuniaka zlejeme prebytočný olej. V miske vymiešame maslo, syr, horčicu a pridáme...
Šalát zo špargle a artičokov
Špargľu pokrájame na 5 cm dlhé kúsky, fazuľku zbavíme stopiek, šampiňóny prekrojíme a artičoky rozštvrtíme....
Zapekané rajčiny s cesnakom
Umyté rajčiny rozkrojíme na plocho. Plochy osolíme, okoreníme a naukladáme na ne najemno nakrájaný cesnak....
Hruškový koláč
Je to francúzska receptúra. Charakteristickú chuť a arómu dodáva calvados, ktorý najčastejšie nie je v...
Špargľová dobrota
Špargľu očistíme a niekoľko minút povaríme v zeleninovom vývare s maslom. Potom ju opatrne vyberieme a...
Zelenina v bešamele s vajcami
Zeleninu nakrájame na drobné kúsky, zalejeme ju trochou vriacej vody a dusíme domäkka. Z masla...
Brokolica so strúhankou a maslom
Brokolicu rozoberieme na ružičky a vložíme do vriacej osolenej vody. Sparíme ju narýchlo a vodu scedíme....
Zemiaky a`la bzučko
Male zemiaky uvarime v supke. Ked vychladnu nakrajame ich na platky. Janske sklo vymastime maslom...
Celozrnné zeleninové cestoviny
Rajčiny, papriku aj očistený kaleráb pokrájame na kocky. Fazuľku pokrájame na dlhšie kúsky. Cibuľku...
Romantická treska
Pekáč vymastíme maslom, naň položíme plátky filé a na rybu poukladáme kúsky masla. Pekáč vložíme...
Chrenová zapečená treska so syrom
Tresku umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky, ktoré pokvapkáme šťavou z polovice citróna...

Jelenie plátky s borievkovou omáčkou a zelerom
Z oleja, korenia na divinu, borievok a červeného vína namiešame marinádu. Jelenie mäso nakrájame...

Chlebíčky s kaviárom
Z chleba nakrájame silnejšie plátky do štvorcov bez kôrky. 2 chlebíky spájame maslom vymiešaným s kaviárom (trochu...

Čokoládové srdiečka s kapučínom
Múku preosejeme na dosku, pridáme do nej žĺtok, maslo nakrájané na kúsky, cukor, ...

Vajcová plnka so šampiňónmi
Slaninu nakrájame na kocky, opražíme, pridáme pokrájanú cibuľu, popražíme, pridáme droždie, ktoré...

Osso Buco
Toto talianske jedlo je pripravene z telaciaho stehna. Osso Buco mozete podavat s cestovinou, ci...

Pečená prekladaná divina
Jeden z najlepších receptov, ktoré sme si dovolili pre vás uvariť. Unikát.

Čokoládová torta
Ak je torta vyrobena z kvalitnej horkej cokolady, je neodolatelnou tmavou delikatesou. :)

Vajcová sadlina so šampiňónmi
Na masle udusíme šampiňóny nakrájané na malé kúsky, pridáme hrášok, chvíľu podusíme, pridáme mlieko,...

Egrešová omáčka
Z masla a múky pripravíme zápražku, zalejeme ju vodou, pridáme egreše a varíme.

Francúzska hubová polievka
Huby nakrájame na plátky a podusíme na masle, potom ich zalejeme vodou a varíme. Cibuľu...

Plnené šampiňóny pod pavučinou
Zemiaky očistiť a vložiť do vymastenej remosky. Posoliť, podliať trochu vodou.

Krémová hubová polievka
Huby pokrájame na menšie kúsky. Nakrájanú cibuľu podusíme na masle, pridáme huby, citrónovú šťavu a...

Tuniaková nátierka s olivami
Z konzervy tuniaka zlejeme prebytočný olej. V miske vymiešame maslo, syr, horčicu a pridáme...

Šalát zo špargle a artičokov
Špargľu pokrájame na 5 cm dlhé kúsky, fazuľku zbavíme stopiek, šampiňóny prekrojíme a artičoky rozštvrtíme....

Zapekané rajčiny s cesnakom
Umyté rajčiny rozkrojíme na plocho. Plochy osolíme, okoreníme a naukladáme na ne najemno nakrájaný cesnak....

Hruškový koláč
Je to francúzska receptúra. Charakteristickú chuť a arómu dodáva calvados, ktorý najčastejšie nie je v...

Špargľová dobrota
Špargľu očistíme a niekoľko minút povaríme v zeleninovom vývare s maslom. Potom ju opatrne vyberieme a...

Zelenina v bešamele s vajcami
Zeleninu nakrájame na drobné kúsky, zalejeme ju trochou vriacej vody a dusíme domäkka. Z masla...

Brokolica so strúhankou a maslom
Brokolicu rozoberieme na ružičky a vložíme do vriacej osolenej vody. Sparíme ju narýchlo a vodu scedíme....

Zemiaky a`la bzučko
Male zemiaky uvarime v supke. Ked vychladnu nakrajame ich na platky. Janske sklo vymastime maslom...

Celozrnné zeleninové cestoviny
Rajčiny, papriku aj očistený kaleráb pokrájame na kocky. Fazuľku pokrájame na dlhšie kúsky. Cibuľku...

Romantická treska
Pekáč vymastíme maslom, naň položíme plátky filé a na rybu poukladáme kúsky masla. Pekáč vložíme...

Chrenová zapečená treska so syrom
Tresku umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky, ktoré pokvapkáme šťavou z polovice citróna...