Tento recept mám od kamarátky, vyskúšala som ho a veľmi rada ho pečiem.
15 minút
príprava
príprava
50 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Cesto: Z prísad na cesto urobíme hmotu, ktorú rozvaľkáme na plech (cca 20×25) a pečieme pri 160 °C asi 40 minút. Necháme vychladnúť.
- 2
Krém: Do hrnca si dáme všetky prísady okrem orieškov a za stáleho miešania pomaly varíme. Zhruba po 10 minútach začne krém hustnúť a karamelizovať. Vtedy pridáme oriešky a ešte horúce nanesieme na cesto, ktoré sme predtým preložili na tácku.
- 3
Nad parou rozpustíme čokolády a vylejeme na krém. Vložíme do chladničky a po hodine môžeme krájať.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu