Je od bývalej kolegyne a vlastne ani neviem, prečo sa volá Gizelka
35 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Vymiešame žĺtka s cukrom , pridáme orechy, strúhanku, múku, kakao a sneh zo 6 bielkov. Upečieme, po upečení cesto pokvapkáme rumom.
- 2
PLNKA- vajcia s cukrom a kakaom šľaháme nad parou, kým nezačne hustnúť. necháme vychladnúť, pridáme jedno celé maslo. Kto má rád, môže pridať trochu pomletej čiernej kávy. Po plnke sa môže pokrájať alebo nastrúhať čokoláda gaštanka....ak je ešte dostať v obchode...:-))))prípadne polejte čokoládovou polevou....ozdobte šľahačkou
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Robím dost casto,je vyninkajuci!!