Krevetový toast

oskarlo - fotkaoskarlo, 15. marca 2010
Krevetový toast
Foto: oskarlo

pretože mám rád krevety, dostal som na ne práve chuť a chcel som si rýchlo pochutiť

4
porcie
1 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

200  g
40 g
2 ks
z jedného ks




Postup

  1. 1

    Na panvici roztopíme kúsok masla, pridáme na drobno nakrájaný cesnak , krevety a krátko orestujeme. Osolíme , podlejeme šťavou z jedného pomaranča a pridáme štipku oregána. Necháme šťavu zredukovať.

  2. 2

    Toast alebo kúsok chleba natrieme maslom , pridáme pripravené krevety a .....dobrú chuť.

Diskusia k receptu

bozulka
Dobré rychlé a určite chutné,ale taká uprava ma ešte nenapadla.Ja tiež milujem morské potvorky/ neviem prečo sa im začalo tak nadávať,veď sú také vynikajúce/ a mám stále niečo v mrazáku,vyskúšam.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia