Čokoládové brownies bez múky

forneta - fotkaforneta, 20. marca 2010

pozor: sú sýte a velmi jemné :)

16ks
porcií

Suroviny

225 g
225 g
2 ČL
200 g
3
150 g
100 g
Pleva:
75 g
125 ml
2 ČL
1 PL




Postup

  1. 1

    Rúru predhrejeme na 170 °C. V kastróle s ťažkým dnom a na slabom ohni roztopíme čokoládu a maslo.

  2. 2

    Kastról odstavíme, primiešame esenciu a cukor a necháme trochu vychladnúť. Do zmesi primiešame vajcia spolu s mandľami a orechmi. prelejeme do pekáča.

  3. 3

    Pečieme 25-30 min., kým zmes na povrchu nestuhne, no vo vnútri ostane stále mäkká. Vychladnuté browines pokrájame na kocky.

  4. 4

    Poleva: Čokoládu polámeme a dáme do kastróla s ťažkým dnom. Pridáme zvyšné suroviny, kastról dáme na mierny oheň a všetko necháme rozpustiť.

  5. 5

    Dobre premiešame, odstavíme z ohňa a nelejeme do nádoby v ktorej podávame. Potom si môžete poliať kocky podľa chuti.

Diskusia k receptu

marlen
z toľkej čokolády môže byť len dorá nálada. čo je to, ten zlatý sirup?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia