pozor: sú sýte a velmi jemné :)
16ks
porcií
porcií
Postup
-
1
Rúru predhrejeme na 170 °C. V kastróle s ťažkým dnom a na slabom ohni roztopíme čokoládu a maslo.
- 2
Kastról odstavíme, primiešame esenciu a cukor a necháme trochu vychladnúť. Do zmesi primiešame vajcia spolu s mandľami a orechmi. prelejeme do pekáča.
- 3
Pečieme 25-30 min., kým zmes na povrchu nestuhne, no vo vnútri ostane stále mäkká. Vychladnuté browines pokrájame na kocky.
- 4
Poleva: Čokoládu polámeme a dáme do kastróla s ťažkým dnom. Pridáme zvyšné suroviny, kastról dáme na mierny oheň a všetko necháme rozpustiť.
- 5
Dobre premiešame, odstavíme z ohňa a nelejeme do nádoby v ktorej podávame. Potom si môžete poliať kocky podľa chuti.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.biologika.sk/e-produkt-2489-24-zlaty-sirup.html...