Tvarohová romanca

hefi - fotkahefi, 12. marca 2010

Tento recept mám od svojej priateľky, robím ho dosť často, príležitosť sa nájde vždy.

60-70 minút
na 160 °C

Suroviny

100  g
500 g
130 g
4 ks
1 bal.dr.Oetker
3 PL
3 PL




Postup

  1. 1

    Maslo vyšľaháme s cukrom, pridáme vajcia, tvaroh, puding a mlieko. Všetko šľaháme elektr.šľahačom aspoň 2 min. Do zmesi pridáme citrónovú kôru a hrozienka.

  2. 2

    Formu na srnčí chrbát vyložíme alobalom (!), ktorý pomastíme tukom a vysypeme hrubou múkou. Alobal by mal presahovať cez hrany formy. Tvarohovú zmes nalejeme do formy na alobal a dáme piecť.

  3. 3

    Po upečení vyberieme pomocou alobalu, ktorý opatrne stiahneme.

Diskusia k receptu

frezia68
Tak to nepoznám,ale môže to byť dobré...asi urobím :-)
abend
Celkom ma tento recept oslovil, na budúci týždeň mám návštevu a vtedy vždy skúšam nové recepty, teraz to bude tento. Dúfam, že sa vydarí a spokojná budem nielen ja ale aj hostia.
hefi
Určite Vám bude chutiť, u nás má vždy úspech.
kkatarinka
Vyskúšam ešte som to nemala, Moje deti majú veľmi radi tvaroch a manžel čo odmietal tvaroch, tak už aj on si pochvaľuje tvarohové koláče.
huck
Nedavno som dostala podobny recept pod menom Rychla tvarohova torta s malinami. Takže piekla som v tortovej forme a pridala ovocie. Bolo to niečo fantasticke! Presvedčena som že aj tato Tvarohova romanca ma očari!
marlen
všetko, čo je ako plnka, mi vždy chutilo. čím menej cesta, tým lepšie. a bezlepkové, výborne. a to s tými malinami, nedáte recept?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia