Tento recept mám od svojej priateľky, robím ho dosť často, príležitosť sa nájde vždy.
60-70 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Maslo vyšľaháme s cukrom, pridáme vajcia, tvaroh, puding a mlieko. Všetko šľaháme elektr.šľahačom aspoň 2 min. Do zmesi pridáme citrónovú kôru a hrozienka.
- 2
Formu na srnčí chrbát vyložíme alobalom (!), ktorý pomastíme tukom a vysypeme hrubou múkou. Alobal by mal presahovať cez hrany formy. Tvarohovú zmes nalejeme do formy na alobal a dáme piecť.
- 3
Po upečení vyberieme pomocou alobalu, ktorý opatrne stiahneme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu