Nátierka Magda

gittka - fotkagittka, 14. marca 2010

mám ju od kamošky magdy a preto ten názov

20 minút
príprava

Suroviny

140 g
2 ks
125 g
200 g
1/2 pohára
1 ks




Postup

  1. 1

    uvaríme vajcia na tvrdo.maslo,karičku a tatarsku vymiešame do hladka.pridáme nadrobno pokrájanú cibulu a vajička.šunku nakrájame tiež na malé kocky.všetko zmiešame.

  2. 2

    podávame s celozrnným pečivom,ale chutí aj so sendvičom.

Diskusia k receptu

abend
V našej rodine sme takúto nátierku nazvali čo chladnička dala, nepoužívame cibuľu, zo surovej cibule sa môže nátierka rýchlo kaziť, taktiež nedávame tatarskú omáčku, zbytočné kalérie ,ale pridávame do nej nadrobno pokrájanú papriku, dľa možnosti rôznych farieb. Aj farebne to vyzerá super a taktiež chuťovo. Odporúčam dá sa vziať aj v lete k vode.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia