Foto: egreska
Suroviny
Cesto: | |
1 šalka (2,5 dcl) |
|
|
|
1/3 šalky |
|
2-3 PL |
|
PLNKA: | |
2-3 |
|
2-3 PL |
|
|
|
POSYPKA: | |
50 g |
|
1/2 šalky |
|
1/2 šalky |
|
1/2 šalky |
|
|
Postup
-
1
Cesto si pripravime v mixeri s nožmi,nasypeme muku,pridame sol a tuk a premiesime.Pridame vodu a vymiesime hladke cesto.Rozvalkame ho na velkost formy .Pripravime si jablka,nakrajame ich na platky ,pocukrujeme a ochutime škoricou.Poukladame na cesto.Do mixera dame všetko na posypku a zmixujeme.Posypeme vrch jablk a dame piect do vyhrietej rury na 180 st asi 25-30 min.
- 2
Ja som dresing urobila z karamelovych lizatiek.Rozpustila som ich v hrnčeku a zaliala trochou mlieka .Vymiešame do hladka a polejeme upečeny kolač.Odvážni si možu pridat k tomu zmrzlinu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
vyskúšam ...