Tieto rezy som jedla na jednej oslave a nemohla som sa ich najesť. Teraz ich robím dosť často, nechýbajú na žiadnej oslave a vždy Zobraziť celý popisTieto rezy som jedla na jednej oslave a nemohla som sa ich najesť. Teraz ich robím dosť často, nechýbajú na žiadnej oslave a vždy sa zjedia ako prvé.
Suroviny
|
|
7 ks |
|
300 g |
|
100 g |
|
150 g |
|
štipka |
|
|
|
3 ks |
|
1 hrnček |
|
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček |
|
1 balíček |
|
1 balíček |
|
|
|
7 ks |
|
7 PL |
|
7 PL |
|
250 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
7 bielkov a 300 g práškového cukru vyšľaháme na tuhý sneh a pridáme 100 g kokosu, 150 g polohrubej múky a štipku prášku do pečiva. Cesto vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech, na to dáme hnedú piškótu z 3 vajíčok a upečieme. Upečený koláč otočíme, aby kokosové cesto bolo hore.
- 2
HNEDÁ PIŠKÓTA - 1 hrnček kryštálového cukru, 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček mlieka, 1 hrnček oleja, 1 balíček vanilkového cukru, 1 balíček prášku do pečiva a 3 vajíčka spolu vymiešame. 1 hrnček = 2.5 dl
- 3
PLNKA - 7 žltkov, 7 PL práškového cukru a 7 PL mlieka varíme nad parou do zhustnutia. Keď vychladne, pridáme 250 g masla, ktoré predtým vymiešame a plnku dáme na vrch koláča. Povrch koláča polejeme hotovou čokoládovou polevou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu