Recepty, kde je koreňová zelenina-zmes
Pečená bravčová panenka v slanine
Ak použijete kvalitnú bravčovú panenku, výsledok bude dokonalý.
Viedenský tafelspitz s pažítkovým dresingom
Rakúsko–uhorskú špecialitu tafelspitz preslávil cisár František Jozef I. , bolo to jeho najobľúbenejšie jedlo. Na...
Bravčové pliecko na čerstvých hubách so zeleninovou ryžou
Huby, čo nesušíme, používame na varenie. A teraz sa vždy niečo nájde...
Huspenina (studenô)
Huspeninová dobrota je pochúťka i liek. Hoci existuje veľké množstvo receptov na huspeninu (napr. s...
Hovädzia sviečkovica so žemľovou knedľou
Mäso umyjeme, očistíme, nakrájame na valčeky s hrúbkou asi 7 cm. Horčicu vymiešame s...
Lasagne s Rastlinnou bolonskou omáčkou
Vyskúšajte obľúbené bolonské lasagne na rastlinný spôsob.
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami
Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...
Jelenie karé s višňovo-čokoládovou omáčkou
V hrnci rozpálime olej, pridáme
nadrobno nakrájanú cibuľu a slaninu, opečieme
dozlatista a pridáme na kocky nakrájanú...
Vývar s hovädzinou a so zeleninou
Koreňovú zeleninu na vývar očistíme. Kvetovú špičku na tukovej strane narežeme, vložíme do hrnca, ...
Veselá hamburská kýta
Maso prošpikujeme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.
Králičie stehno na smotane so slaninkovou knedľou
Stehná umyjeme, osolíme a prešpikujeme slaninou. V kastróle rozpustíme maslo a stehná opečieme;
hotové vyberieme a...
Králičia krémová polievka s knedličkami a pestom
Králičie predné umyjeme
a vložíme do hrnca s očistenou koreňovou zeleninou, očistenou celou cibuľou
a cesnakom. Zalejeme...
Chudnutie s Varechou 3. deň
Ak chudnete s nami, je možné, že vám chýbajú cestoviny. Dnes ich skúsime nahradiť...
Panenka s dubákovou plnkou a mäsovými kroketami
Konce panenky odrežeme a panenku narežeme na porcie. Každú po dĺžke nakrojíme,
otvoríme a naklepeme
na hrúbku...
Pečená bravčová panenka v slanine
Ak použijete kvalitnú bravčovú panenku, výsledok bude dokonalý.
Viedenský tafelspitz s pažítkovým dresingom
Rakúsko–uhorskú špecialitu tafelspitz preslávil cisár František Jozef I. , bolo to jeho najobľúbenejšie jedlo. Na...
Bravčové pliecko na čerstvých hubách so zeleninovou ryžou
Huby, čo nesušíme, používame na varenie. A teraz sa vždy niečo nájde...
Huspenina (studenô)
Huspeninová dobrota je pochúťka i liek. Hoci existuje veľké množstvo receptov na huspeninu (napr. s...
Hovädzia sviečkovica so žemľovou knedľou
Mäso umyjeme, očistíme, nakrájame na valčeky s hrúbkou asi 7 cm. Horčicu vymiešame s...
Lasagne s Rastlinnou bolonskou omáčkou
Vyskúšajte obľúbené bolonské lasagne na rastlinný spôsob.
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami
Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...
Jelenie karé s višňovo-čokoládovou omáčkou
V hrnci rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a slaninu, opečieme dozlatista a pridáme na kocky nakrájanú...
Vývar s hovädzinou a so zeleninou
Koreňovú zeleninu na vývar očistíme. Kvetovú špičku na tukovej strane narežeme, vložíme do hrnca, ...
Veselá hamburská kýta
Maso prošpikujeme okurkami, slaninou a párkem, osolíme a opepříme.
Králičie stehno na smotane so slaninkovou knedľou
Stehná umyjeme, osolíme a prešpikujeme slaninou. V kastróle rozpustíme maslo a stehná opečieme; hotové vyberieme a...
Králičia krémová polievka s knedličkami a pestom
Králičie predné umyjeme a vložíme do hrnca s očistenou koreňovou zeleninou, očistenou celou cibuľou a cesnakom. Zalejeme...
Chudnutie s Varechou 3. deň
Ak chudnete s nami, je možné, že vám chýbajú cestoviny. Dnes ich skúsime nahradiť...
Panenka s dubákovou plnkou a mäsovými kroketami
Konce panenky odrežeme a panenku narežeme na porcie. Každú po dĺžke nakrojíme, otvoríme a naklepeme na hrúbku...