Zeleninová polievka s kaprom
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 24. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 24. decembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, soľ, rascu a podusíme.
- 2
Podlejeme vínom, podusíme, neskôr pridáme vodu, kúsky kapra (čisté mäso), zemiaky, zelený hrášok a varíme asi hodinu. Pri podávaní polievku ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tiež rybacia polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu