Zeleninová polievka s kaprom
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 24. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 24. decembra 2019

Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
Suroviny
250 g čerstvý |
|
250 g |
|
200 g mrazený |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a speníme na oleji. Pridáme nakrájanú koreňovú zeleninu, soľ, rascu a podusíme.
- 2
Podlejeme vínom, podusíme, neskôr pridáme vodu, kúsky kapra (čisté mäso), zemiaky, zelený hrášok a varíme asi hodinu. Pri podávaní polievku ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Tiež rybacia polievka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu