Marinovaný kurací rezeň s penou z pečenej zeleniny
Štefan Girga
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 5. decembra 2020
šéfkuchár hotela Lesná v Starej Lesnej, 5. decembra 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z polovice kyslej smotany, nasekaných byliniek a zo soli pripravíme marinádu, do ktorej vložíme pripravené mäso naporciované na rezne.
- 2
Očistenú nakrájanú zeleninu upečieme na masle. Upečenú zeleninu rozmixujeme spolu so smotanou na šľahanie na penu, ktorú môžeme na taniere nastriekať cukrárenským vreckom.
- 3
Namarinované kuracie rezne obalíme v strúhanke a vypražíme na masle z oboch strán. Zo zvyšku kyslej smotany a z čili omáčky urobíme pikantnú omáčku a servírujeme.
Tiež kuracie rezne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu