Hovädzí vývar so zeleninou a s cviklovými haluškami
Peter Ďurčo
executive chef reštaurácie hotela Lesná v Starej Lesnej, 27. októbra 2020
executive chef reštaurácie hotela Lesná v Starej Lesnej, 27. októbra 2020
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Z najemno postrúhanej cvikly, múky, vajíčka a soli urobíme cesto, z ktorého uvaríme halušky vo vriacej vode. Halušky scedíme.
- 2
Z očistenej koreňovej zeleniny vykrojíme guľôčky alebo úhľadné kocky, ktoré sparíme vo vriacej vode.
- 3
Halušky so zeleninou zalejeme vývarom a pred podávaním môžeme posypať bylinkami.
Tiež zeleninová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu