Recepty, kde je cesnak
Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.
Vianočná večera - kapustnica, vyprážaná ryba a zemiakový šalát
"Vianoce Vám" - projekt, ktorý
vznikol vďaka ľuďom s dobrým
srdcom. Večera na Štedrý deň...
Polievka z maslovej tekvice
Na zohriatom oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, po niekoľkých minútach pridáme cesnak a tekvicu...
Domáca paštéta z kuracích pečienok
Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.
Sviečkovica Wellington
Sviečkovicu dobre osolíme a okoreníme
s čerstvo zomletým čiernym korením. Na veľkej
panvici rozpálime maslo a mäso v...
Zubáč na hráškovom pyré s hubami a konfitované zemiaky
Osolené a okorenené filety zo zubáča restujeme na olivovom oleji približne 2 minúty z každej strany podľa...
Segedínsky guláš
V slovenských domácnostiach veľmi obľúbená klasika z kyslej kapusty a bravčového mäsa, ktorá dodá telu množstvo...
Hubník
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme krupicu,
štipku soli a uvaríme na hustejšiu kašu.
Hlivová polievka pre odolné držky
Rýchla polievka pre milovníkov ostrého a hlivy ustricovej alla držková polievka. Kto by to bol povedal,...
Pečené kuracie stehná so zemiakmi
Kuracie stehná s chrumkavou kožou a napoly rozrezanými zemiakmi.
Chutný šťavnatý pulled pork burger
Tento šťavnatý a chutný burger si musíte niekedy spraviť :) Recept vznikal za pochodu, jediné čo...
Zapečené špagety s enciánom
Špagety uvaríme klasicky v osolenej vode. Scedíme a vsypeme späť do hrnca.
Rizoto so sumčekom
Rybu zbavíme kože a pokrájame na 2–3 cm
kúsky, osolíme a okoreníme. Maslo roztopíme,
pridáme olivový...
Hubový nákyp s Tofu
Huby k Vianociam jednoducho patria! Vyskúšajte tento tradičný recept a odľahčite ho vďaka údenému Tofu. Za...
Danielí steak s fazuľovými strukmi a brusnicovou omáčkou
Veľmi rýchly recept na prípravu steakov z diviny, ktoré vhodne dopĺňajú fazuľové struky a nasladlá chuť...
Sekaná z diviaka s tekvicou
Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno
spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu,
vajcia, majorán, mleté...
Hubové rizoto na taliansky spôsob s grilovanou panenkou
Veľmi chutné rizoto na taliansky spôsob pripravené v spolupráci so šéfkuchárom Jánom Vnenčákom.
Pomaly pečené bravčové koleno v liatine
Pomaly pečené bravčové koleno presne tak, ako som si ho predstavovala a chutilo výborne!...
Šošovicovo-cícerové karí s quinoou
Začneme varením quinoy. Quinou zalejeme 300 ml vody alebo zeleninového vývaru a pod pokrievkou uvaríme domäkka....
Pizza slimáky
Sú jednoduché, celkom rýchlo hotové a fantasticky chutné. Výborne sa hodia na desiatu do školy...
Cestoviny s Tofu a pestom
Vyskúšajte sýte cestoviny s Tofu a čerstvo pripraveným pestom zo sušených rajčín, určite si pochutíte!
Murgh butter masala (maslové kurča)
V kuchyniach Indie sa používa množstvo
korenín a údajne väčšinu z nich nezačali pred
stáročiami používať pre ich chuť, ale pre zdravotné účinky....
Taco Night podľa Andrey Coddington
V tomto videu nám spisovateľka, autorka bestsellerov Andrea Coddington predstaví svoj recept na prípravu Taco Night....
Daal (polievka z červenej šošovice)
V indickej kuchyni sa jedlo delí podľa piatich chutí – sladké, slané, korenisté, horké a kyslé. Správne vyvážené indické jedlo by
malo obsahovať všetky chute....
Údené Tofu so špenátom v palacinke
Vyskúšajte chutné a rýchle palacinky, plnené údeným Tofu, v kombinácii so špenátom. Sú skvelé...
Murgh Tikka (predjedlo z kurčaťa)
V receptoch kuchýň Indie sa často
stretnete s pojmom garam masala. Nie je
to nič tajomné, je to vlastne zmes korenín,
mierne opražená, aby sa zvýraznila ich chuť,
a pomletá na prášok....

Slovenská huspenina
Pozrite si, ako pripravujú huspeninu Jozef Mak a šéfkuchárka Ivana Havelová.

Vianočná večera - kapustnica, vyprážaná ryba a zemiakový šalát
"Vianoce Vám" - projekt, ktorý vznikol vďaka ľuďom s dobrým srdcom. Večera na Štedrý deň...

Polievka z maslovej tekvice
Na zohriatom oleji orestujeme na kolieska nakrájaný pór, po niekoľkých minútach pridáme cesnak a tekvicu...

Domáca paštéta z kuracích pečienok
Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.

Sviečkovica Wellington
Sviečkovicu dobre osolíme a okoreníme s čerstvo zomletým čiernym korením. Na veľkej panvici rozpálime maslo a mäso v...

Zubáč na hráškovom pyré s hubami a konfitované zemiaky
Osolené a okorenené filety zo zubáča restujeme na olivovom oleji približne 2 minúty z každej strany podľa...

Segedínsky guláš
V slovenských domácnostiach veľmi obľúbená klasika z kyslej kapusty a bravčového mäsa, ktorá dodá telu množstvo...

Hubník
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme krupicu, štipku soli a uvaríme na hustejšiu kašu.

Hlivová polievka pre odolné držky
Rýchla polievka pre milovníkov ostrého a hlivy ustricovej alla držková polievka. Kto by to bol povedal,...

Pečené kuracie stehná so zemiakmi
Kuracie stehná s chrumkavou kožou a napoly rozrezanými zemiakmi.

Chutný šťavnatý pulled pork burger
Tento šťavnatý a chutný burger si musíte niekedy spraviť :) Recept vznikal za pochodu, jediné čo...

Zapečené špagety s enciánom
Špagety uvaríme klasicky v osolenej vode. Scedíme a vsypeme späť do hrnca.

Rizoto so sumčekom
Rybu zbavíme kože a pokrájame na 2–3 cm kúsky, osolíme a okoreníme. Maslo roztopíme, pridáme olivový...

Hubový nákyp s Tofu
Huby k Vianociam jednoducho patria! Vyskúšajte tento tradičný recept a odľahčite ho vďaka údenému Tofu. Za...

Danielí steak s fazuľovými strukmi a brusnicovou omáčkou
Veľmi rýchly recept na prípravu steakov z diviny, ktoré vhodne dopĺňajú fazuľové struky a nasladlá chuť...

Sekaná z diviaka s tekvicou
Mäso odblaníme a zomelieme nadrobno spolu s cibuľou a cesnakom. Pridáme horčicu, vajcia, majorán, mleté...

Hubové rizoto na taliansky spôsob s grilovanou panenkou
Veľmi chutné rizoto na taliansky spôsob pripravené v spolupráci so šéfkuchárom Jánom Vnenčákom.

Pomaly pečené bravčové koleno v liatine
Pomaly pečené bravčové koleno presne tak, ako som si ho predstavovala a chutilo výborne!...

Šošovicovo-cícerové karí s quinoou
Začneme varením quinoy. Quinou zalejeme 300 ml vody alebo zeleninového vývaru a pod pokrievkou uvaríme domäkka....

Pizza slimáky
Sú jednoduché, celkom rýchlo hotové a fantasticky chutné. Výborne sa hodia na desiatu do školy...

Cestoviny s Tofu a pestom
Vyskúšajte sýte cestoviny s Tofu a čerstvo pripraveným pestom zo sušených rajčín, určite si pochutíte!

Murgh butter masala (maslové kurča)
V kuchyniach Indie sa používa množstvo korenín a údajne väčšinu z nich nezačali pred stáročiami používať pre ich chuť, ale pre zdravotné účinky....

Taco Night podľa Andrey Coddington
V tomto videu nám spisovateľka, autorka bestsellerov Andrea Coddington predstaví svoj recept na prípravu Taco Night....

Daal (polievka z červenej šošovice)
V indickej kuchyni sa jedlo delí podľa piatich chutí – sladké, slané, korenisté, horké a kyslé. Správne vyvážené indické jedlo by malo obsahovať všetky chute....

Údené Tofu so špenátom v palacinke
Vyskúšajte chutné a rýchle palacinky, plnené údeným Tofu, v kombinácii so špenátom. Sú skvelé...

Murgh Tikka (predjedlo z kurčaťa)
V receptoch kuchýň Indie sa často stretnete s pojmom garam masala. Nie je to nič tajomné, je to vlastne zmes korenín, mierne opražená, aby sa zvýraznila ich chuť, a pomletá na prášok....