prazdny

Rýchla pečeňová paštéta, perfektná na chlebík aj na lokšu

Nátierky

Celkom jednoduchá paštéta z kuracej pečene sa určite minie na jedno posedenie.

prazdny

Paštéta z kuracej pečene

Nátierky

Cibuľu nakrájame nadrobno a orestujeme ju na masle.

prazdny

Smažený chlieb s vajíčkom a paštétou

Večera

Aj obyčajný smažený chlieb môže vyzerať inak a byť príjemným spestrením jedálnička. Ak ho ponúknete kamarátom,...

prazdny

Delikatesná jelenia paštéta v slaninke

Slané chuťovky

Divina veľmi dobre chutí v kombinácii so sušeným ovocím, najmä brusnicami. A preto je táto...

prazdny

Domáca kuracia paštéta

Nátierky

Mäsová nátierka z kuracej pečene.

prazdny

Zajačia paštéta v domácom lístkovom ceste

Večera

Paštéta pečená v krehkom ceste ako výborný koláč je výsadou francúzskej kuchyne. Ponúkame vám vynikajúcu verziu...

prazdny

Paštéta z kurčacích a morčacích pečení po mojom

Nátierky

Veľa času ubehlo, odkedy nám naša babička i mamička, čoby „kotňakom smarkatým“, spravodlivo nadeľovali pečeň domácej pernatej „hadziny“ a králikov či zajacov, chutne urestovanú na domácom „šmaľci“ a cibuľke...

prazdny

Pečeňová paštéta z rúry

Nátierky

Paštéta je ideálna na každodenný aj sviatočný stôl. Jednoduchá príprava.

prazdny

Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami

Nátierky

Kuracie prsia a husaciu pečeň očistíme a nakrájame na väčšie kúsky. Najemno nakrájanú šalotku restujeme na...

prazdny

Domáca paštéta z kuracích pečienok

Kuracie mäso

Peter Varga nám tentokrát predstaví jednoduchý recept na pochúťku, ktorou dokonale obohatíte sviatočný stôl.

prazdny

Pečeňová paštéta s hruškami

Kuracie mäso

Jednoduchá, jemná a hlavne chutná paštéta.

prazdny

Paštéta z kačacej pečene s višňovým čatní

Nátierky

Slovenská jeseň bez husaciny a kačaciny – rodinného striebra gastronómie? To jednoducho nejde....

prazdny

Holubacia paštéta s králičou pečeňou

Nátierky

Umyté holuby rozkrojíme na polovicu, položíme na plech, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, šalotky, osolíme,...

prazdny

Kačacia paštéta

Nátierky

Vákuovo zabalenú kačaciu pečeň tepelne spracujeme metódou sous vide pri 58 °C (4 hodiny).

prazdny

Kačacia pečeň v masti

Bravčové mäso

Potreboval som spotrebovať surovú bravčovú slaninu a kačacie pečienky, tak som urobil nátierku do pohárov...

prazdny

Hrubozrnná paštéta

Hovädzie mäso

Mate radi paštétu? Ja áno. Toto mám recept od nemenovaného výrobcu.

prazdny

Foie gras s pyré z pečenej hrušky

Nátierky

Foie gras: Foie gras očistíme a nakrájame na kocky. Vložíme do hrnca, pridáme smotanu, koňak a...

prazdny

Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé

Nátierky

Očistenú a osušenú pečeň sprudka orestujeme na masti spolu so šalotkou, ochutíme škoricou, soľou, ...

prazdny

Domáca pečeňová paštéta

Bravčové mäso

Jednoduchá a chutná paštéta, dá sa použiť aj ako nátierka, alebo súčasť studenej misy ako...

prazdny

Tekvicová paštéta s brioškou

Bezmäsité jedlá

Nátierka z pečenej maslovej tekvice s jednoduchým domácim pečivom.

prazdny

Kačacia paštéta s višňovou penou

Nátierky

Na oleji orestujeme posekanú šalotku, pokrájanú pečeň, pridáme bylinky, koňak, portské a koreniny. Odstavíme,...

prazdny

České halušky

Hlavné jedlá

Takéto halušky som dostal v Brne... mám rád to mesto

prazdny

Paštéta z kačacej pečene s orechmi a hruškou

Večera

Niečo aj pre milovníkov kačacej pečene bez vykŕmenia. Túto paštétu máme veľmi obľúbenú a vždy zmizne...

prazdny

Paštéta s oškvarkami a cibuľovo-cviklovým džemom

Bravčové mäso

Paštéta: Nakrájanú cibuľu speníme na masti, pridáme bravčové mäso, pečeň, osolíme a okoreníme, pridáme...