Bravčová paštéta
Kamil Krafčík
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 29. septembra 2021
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 29. septembra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
V hrnci na masti orestujeme nakrájaný údený bok, potom pridáme a orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso a restujeme ďalej. Ochutíme soľou a čiernym korením. Mäso podlejeme vodou a dusíme domäkka.
- 2
Keď je mäso mäkké, celú zmes rozmixujeme a necháme vychladnúť. Paštétu podávame s chlebom.
Tiež nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu