Bravčová nátierka
Bravčová nátierka

Bravčová paštéta

Kamil Krafčík
šéfkuchár Nestville Taberna v Hniezdnom, 29. septembra 2021
Bravčová paštéta
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
60 minút
príprava

Suroviny

100 g
40 g
40 g
400 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    V hrnci na masti orestujeme nakrájaný údený bok, potom pridáme a orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme pokrájané mäso a restujeme ďalej. Ochutíme soľou a čiernym korením. Mäso podlejeme vodou a dusíme domäkka.

  2. 2

    Keď je mäso mäkké, celú zmes rozmixujeme a necháme vychladnúť. Paštétu podávame s chlebom.

Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Nátierky, Predjedlá, Slané chuťovky, Dusené

Diskusia k receptu