Paštéta z kuracej pečene
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 24. marca 2023
mesačník Varecha, 24. marca 2023
Foto: Shutterstock
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľu ošúpeme a nakrájame. V hlbokej panvici rozohrejeme maslo a cibuľu na ňom na miernom ohni restujeme dozlatista. Pridáme pečeň nakrájanú na kúsky a za občasného miešania restujeme asi 4 minúty. Necháme vychladnúť.
- 2
Pečeň preložíme do mixéra, pridáme pretlačený strúčik cesnaku, smotanu, koňak a rozmixujeme dohladka. Dochutíme soľou a čerstvo zomletým čiernym korením. Preložíme do uzatvárateľnej nádoby a necháme úplne vychladnúť.
Tiež pečeňová paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu