České halušky

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 31. júla 2019

Takéto halušky som dostal v Brne... mám rád to mesto

3
porcie
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
2 l
1 ks
4 strúčiky
100 g
100 g (z konzervy)
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené zemiaky nastrúhame najemno, pridáme múku, zamiesime cesto, uvaríme v osolenej vode halušky, scedíme, neprepláchneme vodou.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak na tenké plátky. Opražíme na troche oleja.

  3. 3

    Na halušky dáme šampiňóny z konzervy, pridáme paštétu, premiešame. Podávame posypané strúhanou mozzarellou.

Diskusia k receptu

8 komentárov k receptu
Surové šampiňóny? A čo tá cibuľa s cesnakom po opražení sa odloží na druhý deň? Také chute nemá ani tehotná žena :-))))

Pridaj komentár k receptu: