České halušky

podajmicesto - bez fotkypodajmicesto, 31. júla 2019 19:36
Ďalšie recepty »

Takéto halušky som dostal v Brne... mám rád to mesto

3
porcie
10 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

500 g
500 g
2 l
1 ks
4 strúčiky
100 g
100 g (z konzervy)
300 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Očistené zemiaky nastrúhame najemno, pridáme múku, zamiesime cesto, uvaríme v osolenej vode halušky, scedíme, neprepláchneme vodou.

  2. 2

    Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak na tenké plátky. Opražíme na troche oleja.

  3. 3

    Na halušky dáme šampiňóny z konzervy, pridáme paštétu, premiešame. Podávame posypané strúhanou mozzarellou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist