Takéto halušky som dostal v Brne... mám rád to mesto
3
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistené zemiaky nastrúhame najemno, pridáme múku, zamiesime cesto, uvaríme v osolenej vode halušky, scedíme, neprepláchneme vodou.
- 2
Cibuľu nakrájame nadrobno, cesnak na tenké plátky. Opražíme na troche oleja.
- 3
Na halušky dáme šampiňóny z konzervy, pridáme paštétu, premiešame. Podávame posypané strúhanou mozzarellou.
Tiež halušky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Bravčovú.
To je snad jedno nie? Ale by si jedla halusky s pastekou???
Cibuľa s cesnakom sa zmieša so šampiňónmi a to sa dá na halušky.
Je to výborné jedlo, odporúčam, tiež som bol skeptický, ale chutí to fakt super.