Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé
Michal Lukačovič a Filip Bukový
z wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 21. februára 2020
z wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 21. februára 2020

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistenú a osušenú pečeň sprudka orestujeme na masti spolu so šalotkou, ochutíme škoricou, soľou, brandy a povaríme 5 minút. Necháme vychladnúť, rozmixujeme dohladka a zapracujeme studené maslo.
- 2
Maliny spolu s cukrom a vínom rozvaríme, prepasírujeme. Pridáme vo vode napučanú želatínu, rozpustíme a dáme vychladiť. Podávame k paštéte.
Tiež kačacia paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu