Kačacia paštéta
Kačacia paštéta

Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé

Michal Lukačovič a Filip Bukový
z wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 21. februára 2020
Kačacia paštéta so škoricou a s malinovým želé
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
45 minút
príprava

Suroviny

300 g
5 g
5 g
5 g
30 g
50 ml
150 g
Malinové želé:
200 g
80 g
200 ml
8 g




Postup

  1. 1

    Očistenú a osušenú pečeň sprudka orestujeme na masti spolu so šalotkou, ochutíme škoricou, soľou, brandy a povaríme 5 minút. Necháme vychladnúť, rozmixujeme dohladka a zapracujeme studené maslo.

  2. 2

    Maliny spolu s cukrom a vínom rozvaríme, prepasírujeme. Pridáme vo vode napučanú želatínu, rozpustíme a dáme vychladiť. Podávame k paštéte.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia