Mäsová paštéta na hriankach
Lukáš Urbanovič a Michal Švec
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019
zo Sojka Resort v Malatínach na Liptove, 6. augusta 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu. Na cibuľovom základe orestujeme všetky tri druhy mäsa. Mäso musí byť nakrájané na malé časti, aby sa rýchlejšie uvarilo. Keď je mäso mäkké, zalejeme ho červeným vínom a necháme ho poriadne vyvariť. Ochutíme soľou, korením, pol strúčikom cesnaku a všetko ešte povaríme.
- 2
Rozvarenú zmes rozmixujeme mixérom alebo prepasírujeme cez husté sito. Necháme všetko poriadne vychladnúť.
- 3
Vychladnutú paštétu podávame na cesnakových hriankach. Tie urobíme na panvičke alebo v hriankovači.
Tiež paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu