Kačacia paštéta
Štefan Otrošina
hotel Kalix v Poprade, 14. júla 2022
hotel Kalix v Poprade, 14. júla 2022

Foto: pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cibuľu nakrájame nadrobno a restujeme dozlatista na oleji. Keď je hotová, pridáme nakrájané kačacie prsia, chvíľku spolu s cibuľkou restujeme a zalejeme vínom.
- 2
Keď sa víno odparí, podlievame postupne troškou vývaru podľa potreby a varíme.
- 3
Keď je mäso mäkké, pridáme soľ a korenie, dochutíme. Necháme ešte chvíľku prevrieť a potom vymixujeme dohladka. Paštétu dáme do chladu zatuhnúť.
Tiež kačacia paštéta:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu