![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Lokše s kuracím mäsom
Tento recept je skoro podobný ako môj recept s domácim kebabom len namiesto žemle/tortily si pripravíme lokše...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kebab v žemli a v tortile
Recept na kebab som si v podstate vymyslela keď som v obchode našla korenie na kebab :)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečený bravčový bôčik
Máme radi aj takto upravený bôčik. Je pečený na kapuste a paradajkách.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Treska so zeleninou
Vyskúšajte túto bielu rybu v kombinácií so zeleninou a skvelou chuťou Podravka Ajvaru. Určite si ju...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mäsové guľky podľa Gina Di Campa
Robíme často. V originálnom recepte je mäso teľacie. My robíme z morčacieho, je chudšie,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pikantné rebierka
Milujete rebierka, ale hľadáte nejaký nový recept na ich prípravu? Vyskúšajte náš recept a pripravte si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fašírky so smotanovo-kôprovým dipom
Fašírky sú úžasné, dajú sa pripraviť na rôzne spôsoby. Jeden z mojich:
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Fašírky z fialovej strakatej (maslovej) fazule
Chutné fašírky na leto v záhradke, v tieni stromov...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rib-eye steak s koňakovou omáčkou
Vysokú roštenku narežeme na štyri kusy po 250 g, ktoré okoreníme a po povrchu jemne narežeme nožom...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakové knedličky
Zemiakové knedličky plnené slaninou alebo údeným mäsom s dusenou kapustou.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kačacie stehno v šolete
Jačmenné krúpy a hrach cez noc namočíme do vody. Každé zvlášť. Stehná dáme do pekáča...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Klasický burger
Pripravujete grilovačku pre svojich kamarátov a chcete im ugrilovať niečo iné ako len špekačky a klobásy? Vyskúšajte...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špaldové placky plnené kuracím mäsom a šampiňónmi
Recept som si vymyslela a nevieme sa ich dojesť. Uspokoja tak mäsožravcov ako aj bruško a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Univerzálne cestoviny
Tento recept je akoby chutný základ, veľmi dobrý aj sám o sebe, ale pokojne si...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketové loďky
Sezóna cukety začína. Máme ich doma radi na rôzne spôsoby. Plnené sú veľmi obľúbené...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Segedínsky guláš
Klasika, ktorú každý robí podľa seba, ak chcete, inšpirujte sa. Ak je pre...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hovädzie líčka na víne s polentou
Hovädzie líčka umyjeme, osušíme, nakrájame na väčšie kúsky, osolíme, okoreníme, zalejeme asi 100...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Segedín prvomájový v AZ
Ctených ortodoxných konzumentov „segedínu” vopred prosím za odpustenie, že som si dovolil túto, aj na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morčacie kúsky na červenej karí paste
Môj syn má rád morčacie mäso a ja zase rada jeho rýchlu úpravu. Chcel, aby...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Risotto s reďkovkovými listami a májovkami
Akú máte sezónu reďkoviek vy? Mne v parenisku vyrástli len listy, ale vonku z neho, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Divina na divoko à la Bogar
Titulná foto nie je luxusná, ale nestihla som, keďže sa jedlo a balilo do roboty...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný zubáč na hráškovom pyré
Dobré víno prináša pôžitok. Najmä to slovenské, ovenčené mnohými medailami. Keď sa však lahodné víno snúbi s vhodným jedlom, radosť...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuracie stehná na oregane
Mám teraz pekné čerstvé oregano, tak som si povedal že kuracie stehná urobím na ňom...