Falafel s červenou repou
Falafel s červenou repou je príjemným spestrením tradičného falafelu. Cvikla fašírky pekne zjemňuje a zvláčňuje. Chuť cvikly je samozrejme cítiť, falafel však nie je nepríjemne "precviklovaný". Príprava spočíva iba v rozmixovaní všetkých surovín a krátkom opražení na panvici. https://www.patincatsomekitchen.com/falafel-s-cervenou-repou
Suroviny
250 g (uvarený) |
|
130 g (uvarená) |
|
100 g |
|
2 hrste (čerstvá) |
|
1 veľký ks |
|
3 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Všetky suroviny okrem múky a olivového oleja rozmixujte na jemnú zmes.
- 2
Postupne pridávajte múku a spracujte na cesto, ktoré sa dá dobre tvarovať. Vytvarujte fašírky.
- 3
Na panvici rozohrejte olivový olej a krátko falafel opražte.
Tiež falafel:
Zaujímavé video z archívu TV Varecha
Tipy na články
Ďalšie recepty
- 2
Diskusia k receptu