Frankfurtská polievka

svetlusb - fotkaSvetlusb, 10. januára 2018 19:21
Ďalšie recepty »

Frankfurtská polievkaFoto: svetlusb

Túto polievočku som varila prvý krát a mala veľký úspech. Stále skúšam nové polievočky, pretože môj syn ich zbožňuje. Je to jednoduchý a rýchly recept, ktorý zvládne každý.

30 min
tepelná úprava

Suroviny

NOVINKA: Vychádza druhá kniha z Varecha.sk:
100 slaných a sladkých receptov

Postup prípravy

  1. 1

    Na bravčovej masti opražíme cibuľu, pridáme hladkú múku, zamiešame, chvíľu opražíme a pridáme mletú papriku. Zamiešame a pomaly zalievame za stáleho miešania vodou alebo vývarom. Privedieme k varu, pridáme soľ, korenie, rascu a zemiaky. Necháme variť a keď budú zemiaky už napoly uvarené, pridáme na kolieska nakrájané párky. Varíme kým sú zemiaky hotové a odstavíme. Dobrú chuť.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist