Zeleninový šalát s bravčovými rezančekmi a so strateným vajcom
Bravčové karé nakrájame na rezančeky. Na panvicu dáme olivový olej, pridáme na drobno nakrájanú šalotku,...
Pšenoto so zeleninou a schwarzwaldskou šunkou
Zdravý a rýchly recept plný zeleninky, ktorý zasýti.
Kimchi placičky podle spořílka
Jak asi všichni víte, nesnáším plýtvání a co mohu zpracuji....
Vegetariánsky obed jedna báseň
Inspirovala jsem se na vegan. sk webu a po určité úpravě do mých chutí sdílím. Jsem...
Pikantná kimchi polievka
Keďže kimchi zbožňujem, skúsila som prvýkrát polievku z kimchi urobiť....
Vegetariánsky hrniec z apartmánu 408
Nuž priznávam, že v našej rodine, po meči aj po praslici, sme predveľkonočné pôstne dni neriešili špeciálnou zostavou jedál....
Mäsovo-zeleninový nákyp v chrumkavej kruste
Zaujímavý a chutný mäsovo-zeleninový nákyp nám pripravila finalistka šou Pečie celé Slovensko Lucia Piterka.
Čínska kukuricová polievka s vajíčkom
S prípravou tejto polievky pomôže Luli Chef - osobný kuchár, ktorý navarí presne 1 porciu (350...
Karfiolová polievka s mrkvou a hráškom
Polievka pre deti aj dospelých, v Luli Chefovi hotová stlačením tlačítka za 11 minút.
Pečená mrkva s bryndzou
Kombinácia sladkej mrkvy, slanej bryndze a sladkokyslých zrniečok granátového jablka je veľmi zaujímavá.
Bulgur so zeleninou a s cícerom
Super zdravý obed hotový za menej ako pol hodinu....
Freekeh so zeleninou
Skúšali ste už freekeh? Ak nie, je čas, už len kvôli prvým štyrom písmenkám „FREE“...
Čínske rezance s kuracím mäsom
Veľmi jednoduchý a chutný recept ako z ázijského bistra :)
Kimči
Kimči si pripravujeme doma už dávnejšie. Príprava nie je náročná a výsledok stojí za to....
Krémové cestoviny s hubami
Ahojte, v tomto recepte sa fenikel môže nahradiť stonkou zeleru....
Kurací perkelt s koreňovým petržlenom
Na vyše „dospelé kolená“ som si obľúbil jednoducho pečenú koreňovú zeleninu a zvlášť petržlen....
Zeleninové rizoto
Vo veľkej panvici zohrejeme olej. Opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu s paprikou a stonkovým zelerom pár minút....
Udon rezance podľa Jany Jurčenko
Módna návrhárka Jana Jurčenko nám prišla uvariť chutné jedlo s kuracím mäsom a množstvom zeleniny.
Mungo fazuľa so zeleninou a šampiňónmi
Vo veľkom hrnci zohrejeme olej, na ktorom opražíme nadrobno nakrájaný pór.
Tekvicová cavolo nero polievka s krutónmi
Tekvicu ošúpeme a nakrájame na 2 cm kúsky. Ostatnú zeleninu a šampiňóny očistíme a nakrájame.