Hubové krupoto
Foto: blissofplants
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Začneme varením jačmeňa v slanej vode do zmäknutia.
- 2
Medzitým nakrájame pripravenú zeleninu.
- 3
Na zohriatom oleji opražíme očistenú nakrájanú cibuľu, papriku a stonkový zeler niekoľko minút.
- 4
Pridáme nadrobno nakrájaný cesnak a sušené bylinky a povaríme ešte minútku.
- 5
Pridáme zvyšnú zeleninu, šampiňóny, ak je treba, zalejeme trochou vody a varíme kým je zelenina hotová. Dobre ochutíme. Ak obľubujete štipľavé, pridáme chilli omáčku.
- 6
Na záver zeleninovú zmes zmiešame s uvareným jačmeňom a podávame.
Tiež krupoto:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ďakujem pekne 😊