Foto: saymona
Toto je moja verzia boršču. Ochutnajte.
10 minút
príprava
príprava
160 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
(alebo hovädzie) |
|
3 ks |
|
3 ks |
|
10 ks |
|
3 ks |
|
|
|
1/2 ks |
|
2-3 ks |
|
1 ks |
|
3 ks uvarená |
|
2 PL |
|
2 ks |
|
1 ks |
|
1 ČL |
|
2 ks |
|
|
|
|
Postup
-
1
Najprv si dám vyvariť kosti s bobkovým listom, cesnakom a celým čiernym korením a novým korením. Varím tak 2 hodinky.
- 2
Potom v hrnci na oleji opražím nakrájanú cibuľu do sklovita, pridám nastrúhanu mrkvu, petržlen a kapustu. Keď je všetko osmahnuté, zalejem zeleninu vývarom. Pridám nastrúhanú uvarenú cviklu, soľ, korenie, paradajkový pretlak a pokrájaný stonkový zeler. Varím približne 45 minút do zmäknutia kapusty.
- 3
Pred dokončením pridávam očistené pokrájané zemiaky, keďže zemiaky tu sa varia max 5 minút. Nakoniec k boršču pridáme trocha octu a dochutím.
Tiež zeleninová polievka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu