Zeleninové curry
Foto: mackaa
Závislosť v podobe curry.. Neviem, či ma viac baví ho vytvárať alebo jesť :)
Postup
-
1
Na panvicu nakvapkáme olivový olej, do ktorého pridáme korenie. Kreativite sa medze nekladú.. ja som tentokrát použila cca lyžičku curry, kurkumy, papriky, namletej rasce, namletého zázvoru a mix čínskych byliniek.. orestovala som to pár minút a šupla som tam 3 pretlačné strúčiky cesnaku, na plátky nakrájanú červenú cibuľu a najemno nastrúhaný zázvor.. po asi 3 minútovom restovaní som tam pridala na kocky nakrájanú väčšiu paradajku.. potom prykryť a dusiť zhruba 15 minút.. ďalej pridávame 2 nakrájané mrkvy, kokosové mlieko, môžeme dochutiť soľou.. dusíme ďalších 15 minút... ešte tam prihodíme brokolicu, pár nakrájaných šampiňónov.. dusíme 10 minút.. nakoniec jedna plechovka cizrny a hrsť čerstvého špenátu.. Podávame s jasmínovou ryžou.. Dobrú chuť!
Ako si vydedukoval že tie nalakované nechty to jedlo pripravovali? A keby aj, ako to znižuje hodnotu receptu?
A ako si vydedukoval, že ho NEpripravovali? :-) Ale veď kľudne si daj, toľko chémie pokope predsa nemôže škodiť:
Ja netvrdím že ho nepripravovali, ja sa pýtam ako to znižuje hodnotu receptu. Veď ten lak je na nechtoch, nie v jedle. A recept je dobrý! Takže nechápem, čo ti vadí.
A ešte otázočka, ak by si tento recept chcel variť, mal by si nutkanie nalakovať si nechty, lebo ak nie, nevidím dôvod prečo to tak komentuješ. :-)))