
Opekané ryžové rezance s bravčovinou a chutnou zeleninou
Najprv si mäso nakrájame na tenké a dlhé plátky, ktoré dáme do misky a pridáme všetky...

Šťuka na tymiane s opečenou zeleninou
Filety zo šťuky opláchneme studenou vodou. Osušíme. Filety ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením,...

Japonské pirôžky so zeleninovo-koriandrovou plnkou
Cesto: K múke pridáme toľko vlažnej vody, aby vzniklo kompaktné cesto, ktoré sa bude dať...

Fattoush (fatuš)
Šťavnatý, výborný salát arabských zemí (Iraq, Jordánsko, Libanon, Palestina, Syrie ale...

Panna Cotta
Na 10 minút dáme želatínu na ovocné želé napučať do 100 ml vody. Do zvyšnej časti...

Údené bravčové koleno s vínnou omáčkou
Vegetariáni nečítať. Pokiaľ máte radi mäso a víno, tak je to špeciál robený od srdca...

Chudnutie s Varechou 5. deň
Pri chudnutí je dobrý každý tip na chutné jedlo. V tomto videu vám opäť prinášame jedálniček...

Cestovinový šalát so zeleninou
Tento šalát si môžete vychutnávať počas celého roku, pretože suroviny, ktoré naň potrebujete, zoženiete...

Karfiolový paprikáš s mrkvou
Jednoduchý a rýchly bezmäsitý recept na večeru alebo obed, vhodný aj pre malé deti (ak sa...

Bramborový salát s řapíkatým celerem HUBNEME DO PLAVEK
Bramborový salát s řapíkatým celerem bych mohla propagovat v rámci akce „hubneme do plavek“. Na přípravu...

Cuketa s mrkví a hráškem na karí
Při očkování proti chřipce jsme s naším panem doktorem diskutovali o jídle. Čekárna prázdná tak dost času. No a řeč přišla na cukety. Jak je dělá on a jak já....

Ľadový čaj
Pripravíme si silný zelený čaj z 2 čajových vrecúšok. Pridáme 1-2 KL medu a citrónovú šťavu...

Letný cestovinový šalát
V osolenej vode uvarte cestoviny, sceďte ich a nechajte vychladnúť.

Dusená hovädzinka na koreňovej zelenine so zelerovo-zemiakovým pyré
Cibuľu si nakrájame na drobno a opražíme na oleji, pridáme na väčšie kusy nakrájané mäso, ...

Soppa tal-Armla - národné jedlo Malty
Varí sa z ľahko dostupných a lacných surovín, ktoré si môžu dovoliť aj „samoživiteľky“. Názov...

Španielsky šalát s tuniakom
Pobrežie Stredozemného mora s vôňou a pokojnou atmosférou ponúka chutné jedlá. Tuniakový šalát je neoddeliteľnou súčasťou...

Intergalaktická chudnúca panvička
Slovenská sochárka Jana Brisudová pripraví zdravé a farebné jedlo bez sacharidov a bez mäsa.

Silný zeleninový vývar „kotteri ramen“
Slovenskú gastronómiu si bez polievok nevieme ani predstaviť. Zasýtia, zohrejú, osviežia, naštartujú trávenie a telo dobijú vitamínmi....

Zimná polievka
Krémové polievky varím bez smotany. Chuť smotany sa samozrejme nedá nahradiť. Polievka však bude veľmi...

Cuketové placky s fetou, mätou a limetkou
Tieto placky sú momentálne u nás TOP. Fantázia, povedal manžel. Recept je podľa Nigelly...

Morčacie prsia s tekvicovým pyré podľa Eriky Barkolovej
Toto jedlo pripravujem, keď príde na návštevu dcéra s rodinou. Má veľmi rada mäso so zeleninou a tekvicové pyré chutí aj vnúčikovi....

Bezlepkové morčacie karbonátky so zelerom a kurkumou
Máte chuť na ľahký obed, ktorý vás zasýti a dodá vám energiu na zvyšok dňa? Vyskúšajte naše bezlepkové morčacie karbonátky so zelerom a kurkumou....

Pečený cícer so zeleninou
Toto je taká rýchlovka. Ale zasýti a je veľmi chutná. Cícer je skvelá príloha aj...

Zeleninová polievka s jačmennými krúpami
V tlakovom hrnci mi zostal kvalitný vývar po uvarení údeného mäsa a údených rebierok. Uvarila som...

Lahôdkový zapečený baklažán
Som srdcom i dušou patriot slovenskej kuchyne, no aj ja mám svoje slabôstky. Jedna z nich je francúzska kuchyňa....

Pečený letný šalát s balkánskym syrom
Náš najobľúbenejší letný šalát, nielen počas grilovačiek, ale aj ako ľahký obed alebo večera s...