Panna Cotta
Panna Cotta

Panna Cotta

potravinarskavyrobaliana - fotkaPotravinárska výroba Liana, 30. septembra 2019. Komerčný recept.
Panna Cotta
Foto: potravinarskavyrobaliana

Suroviny

Ovocné želé:
300 g rozmixované (alebo ovocie podľa chuti)
200 ml
10 g
5 PL
1 bal.
Smotanová vrstva:
400 ml
70 g
2 bal.
200 ml
18 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na 10 minút dáme želatínu na ovocné želé napučať do 100 ml vody. Do zvyšnej časti vody a rozmixovaného ovocia dáme cukor a vanilínový cukor a necháme prevariť.

  2. 2

    Do horúcej zmesi pridáme napučanú želatínu a dobre premiešame. Nalejeme do 1/3 pohárov. Necháme stuhnúť.

  3. 3

    Smotanová vrstva: Želatínu dáme napučať do 100 ml mlieka. Smotanu na šľahanie a zvyšné mlieko dáme prevariť.

  4. 4

    Do horúcej smotany zamiešame napučanú želatínu a kyslú smotanu. Nalejeme do pohárov na stuhnuté ovocné želé. Necháme stuhnúť.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: