Pečené bandurky so zeleninou fotorecept
Foto: frezia68
Jesenné dni a chlad v byte. Tak som zapla rúru a aspoň v kuchyni bolo teplo :-))). Nehľadajte recept, len inšpiráciu a trocha zábavy.
porcie
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Podľa počtu stravníkov pripravím potrebné, očistím a nakrájam na kolieska, hranolky... ako sa komu ráči. Čím tenšie, tým chrumkavejšie. Tu je batát, fialové zemiaky (mala v ponuke Jednota) a žlté.
-
2
Zeleninu som dala zvlášť.
-
3
Niekde som čítala, že fialové zemiaky sa dlho varia, ale tieto potrebovali asi rovnaký čas. Môže sa všetko pomiešať a dať na jeden plech, síce nebude chrumkavé, ale ako príloha chutné.
-
4
A už len sledovať, aby sa nič nepripálilo a debužírovať. Lebo pre mňa zemiaky pečené sú lahôdkou a rezeň mi nechýba. A ak ten zložitý recept bude niekomu inšpiráciou, tak dobrú chuť a príjemné jesenné dni :-).
Diskusia k receptu