Bryndzové pirohy so slaninkou
Kedysi jedlo chudobných, dnes vyhľadávaná pochúťka v reštaurácii. No nemali to výborné? Vedeli si dopestovať...
Bryndzové pirohy
Majú u nás doma v jedálničku výsadné miesto. Postup som zdedila od mamky, len niektoré...
Cannelloni plněné masem
Maso umeleme a přidáme sůl, pepř, česnek, majoránku, 1 vejce, kari a trochu...
Bezlepkové ravioly
Cesto: Vajíčka a olej rozmiešame v miske vidličkou a pomaly prisypeme Universal mix. Vareškou alebo rukou...
Tri gazdinky vás naučia, ako sa robia tradičné pirohy
Plnené pirohy, to je náš národný poklad. Ak ste si na ne ešte netrúfli, ...
Plnené cannelloni
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú cuketu, dusíme asi 10-15 minút. Necháme...
Ravioli s ricottou podľa Petra Vargu
Slovenský šéfkuchár Peter Varga spolu s Kauflandom prišiel do štúdia TV Varecha, kde nám pripravil chutné,...
Tatarčané pirohy podľa Ley Daniš
So speváčkou, textárkou a moderátorkou Leou Daniš si ukážeme ako sa robia tatarčané pirohy, ktoré...
Bryndzové pirohy z tvarohového cesta
Milujem bryndzu a preto som sa rozhodla vyskúšať tento recept, ktorý už mám asi 3 roky odložený...
Tatarčené pirohy
Tieto pirohy pochádzajú zo severovýchodného Slovenska a názov tatarčené dostali podľa slova tatarka, čo je pohánka,...
Vyprážané jablkové taštičky s medovkou
Ošúpané jablká nakrájame na kocky. Ochutíme škoricovým a vanilkovým cukrom, citrónovou šťavou a pridáme nakrájanú medovku...
Talianske plnené cestoviny casoncelli à la Bergamo
Vychutnajte si skvelé talianske cestoviny s názvom prekrásneho Bergama.
Peľmene s údeným pstruhom
Plnka: Filety zo pstruha bez kostí a kože rozmixujeme so smotanou a s ricottou. Ochutíme soľou a...
Plnené sépiové ravioly s paradajkovou salsou
Veľmi rada skúšam nové chute - a toto je jeden z pokusov....
Cviklové pirohy s bryndzovou plnkou
Ozvláštnite svoje pirohy cviklou v ceste. Plniť ich môžete aj tvarohovou plnkou naslano a lekvárom nasladko....
Taštičky s hráškovou plnkou a hovädzími plátkami
Cesto: Pripravíme jemné ucelené cesto na cestoviny zmiešaním žĺtkov, masla, oleja, soli a múky....
Domáce cestoviny s mäsovo-mrkvovou plnkou
Najskôr pripravíme plnku. Na panvici na oleji urestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú mrkvu, pretlačený cesnak a...
Tortellini s jahňacou plnkou a so špenátom
Z talianskej múky semoliny, 4 vajec, 4 žĺtkov, 100 ml olivového oleja a štipky soli...
Špaldové šatôčky s jahňacinou v smotanovej omáčke
Rozšľahané vajcia so soľou a s trochou vody zmiešame s preosiatou múkou na hladké cesto, ktoré necháme aspoň...