Plnené cannelloni fotorecept
Foto: buba29
Postup
-
1
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nastrúhanú cuketu, dusíme asi 10-15 minút. Necháme vychladnúť.
-
2
Nadrobno nakrájanú šunku zmiešame s mascarpone.
-
3
Pridáme podusenú cuketu, osolíme, okoreníme mletým korením.
-
4
Touto zmesou plníme neuvarene cannelloni, poukladáme na plech, plech som nemastila.
-
5
Zalejeme paradajkovou šťavou, kupujem v Lidli, ja ju riedim ešte vodou, od oka, ochutím soľou, sušenou bazalkou. Môžete použiť paradajky v konzerve, paradajkové pyré, pretlak...
-
6
Zakryjeme alobalom a dáme piecť 180 °C asi hodinu. Skúsime, či sú cestoviny hotové, poukladáme nakrájanú mozzarellu a dáme ešte na chvíľu do rúry.
moje deti to zbožňujú,tá kombinacia mascarpone s paradajkovou zmesou....