Plnené cestoviny
Plnené cestoviny

Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninou

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019
Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

800 g
16 ks
200 g
200 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Tolstolobika najskôr nakrájame na malé kúsky, zeleninu takisto, zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu, vymiešame a necháme odležať. Potom pridáme olivový olej.

  2. 2

    Cestoviny cannelloni opatrne naplníme zmesou, vodu privedieme do varu a osolíme. Do vriacej vody pomaly vkladáme cannelloni a varíme 15 minút. Netreba sa báť, plnka z nich pri varení nevypadne.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: