Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninou

Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninouFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
30 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Tolstolobika najskôr nakrájame na malé kúsky, zeleninu takisto, zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu, vymiešame a necháme odležať. Potom pridáme olivový olej.

  2. 2

    Cestoviny cannelloni opatrne naplníme zmesou, vodu privedieme do varu a osolíme. Do vriacej vody pomaly vkladáme cannelloni a varíme 15 minút. Netreba sa báť, plnka z nich pri varení nevypadne.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist