Cannelloni plnené tolstolobikom a zeleninou
Peter Semivan
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019
šéfkuchár Hotela Dubná Skala**** v Žiline, 16. júla 2019
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Tolstolobika najskôr nakrájame na malé kúsky, zeleninu takisto, zmiešame, osolíme, okoreníme, pridáme citrónovú šťavu, vymiešame a necháme odležať. Potom pridáme olivový olej.
- 2
Cestoviny cannelloni opatrne naplníme zmesou, vodu privedieme do varu a osolíme. Do vriacej vody pomaly vkladáme cannelloni a varíme 15 minút. Netreba sa báť, plnka z nich pri varení nevypadne.
Tiež plnené cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu