
Hovädzie – Tri tip – s čiernym pivom Modelo Negra
Chutný a hlavne rýchly variant úpravy hovädzieho mäsa s troškou jablkového octu a s tmavým pivom...

Sviečkovica s ovocnou salsou a batatovým pyré
Najprv pripravíme marinádu tak, že najemno nasekáme šalotku, koriander, cesnak, pridáme zvyšné suroviny a zamiešame.

Flank steak s krémovým hubovým rizotom a hľuzovkovou penou
Recept od Martina Korbeliča

Hovädzí wok s fritovanou bazalkou a rezancami
Zeleninu umyjeme, osušíme. Cuketu a mrkvu nakrájame na julienne spôsob.

Bagetka s mletým hovädzím mäsom
Predstavujem vám moju najobľúbenejšiu bagetku. Keďže sa blíži jar, myslím, že takéto rýchle jedlo...

Hokkaido noky s hovädzími guličkami na tekvicovej omáčke
Hokkaido noky: Polovicu z jednej veľkej hokkaido tekvice (alebo jednu malú) zbavíme jadierok, ošúpeme, nakrájame...

Lístkové rolky plnené mäsom a zeleninou
Veľmi jednoduché na prípravu a skvelé na ten posledný deň pred nákupom na spotrebovanie akejkoľvek zeleniny....

Hovädzí steak so zemiakmi v popole a s tymianovou omáčkou
Hovädziu sviečkovicu umyjeme, osušíme a odblaníme. Nakrájame na steaky.

Bolonské cestoviny so šampiňónmi
Na oleji orestujem narezanú cibuľu, bobkový list, čierne a nové korenie celé. Pridám mleté...

Kôprová omáčka s prílohou z mletého mäsa
Jednoduché a chutné jedlo pre celú rodinku. Je vhodné na obed i na večeru, so...

Bezlepkové lasagne s mletým hovädzím mäsom a bešamelom
Talianska špecialita s mletým hovädzím mäsom a bešamelom.

Roštenka Kamado Joe I. s plneným baklažánom
Roštenka z keramického grilu - šťavnatá, krehká, úžasná. Plná chuť mäsa a podtón dobrého...

Hovädzie mäso s paprikami a s ryžou
...alebo aj, ak sa Vám tak viac páči, obrátené rizoto z Košíc. Je v ňom viac mäsa, ako ryže....

Domáci hovädzí kebab
Výborný a veľmi jednoduchý kebab, ktorý si viete pripraviť aj vy doma. Je super mať ho v mrazničke a upiecť z neho vždy, keď máte na kebab chuť....

Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou
Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...

Hovädzie mäso s thajskou bazalkovou pastou
Bazalka posvätná (iný názov je Tulsi) sa používa v Thajsku do ostrých koreninových jedál z rýb, hydiny a hovädzieho karé....

Bageta s flank steakom, rukolou a horčicovou majonézou
Flank (alebo pupok) je dlhý a plochý chudý plátok mäsa zo spodných brušných svalov. Výborne sa hodí...

Rumpsteak s tapiokovými zemiakmi
Z vody, octu, cukru, zo soli, z nového korenia, celého korenia a bobkového...

Hovädzie miči s marinovanou zeleninou a tzatziki
Mititei alebo miči je jedlo z rumunskej kuchyne, sú to grilované valčeky z mletého mäsa...

Hovädzí guláš s opekanou bezlepkovou knedľou
V zimných mesiacoch sa nám pýta niečo na zahriatie, a preto si častejšie varíme husté polievky, omáčky a rôzne druhy gulášov. My sme dnes práve siahli po klasike - starý dobrý hovädzí guláš....

Tournedos s maslovou zeleninou
Francúzska kuchyňa je spojená s úžasnou francúzskou kultúrou a spôsobom života, a predstavuje tiež kolísku kulinárskeho...