Soté s jogurtom a zemiakovými čipsami
Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Hovädziu sviečkovicu nakrájame na jullienne a opražíme so soľou a s korením. Zemiaky nakrájame na jullienne (5 cm × 3 mm × 3 mm) a osmažíme na panvici alebo vo fritéze, aby vznikli čipsy.
- 2
Na tanier položíme čipsy, na ne dáme mäso a prelejeme jogurtovým dipom s čili.
Tiež soté:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Evanaaa, nuž, nie je soté ako soté, ak ti toto príde drahé, tak ti odporúčam napríklad toto varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-sote-so-slovenskou-ryzo...