Soté s jogurtom a zemiakovými čipsami

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Soté s jogurtom a zemiakovými čipsamiFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 min
príprava
20 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu nakrájame na jullienne a opražíme so soľou a s korením. Zemiaky nakrájame na jullienne (5 cm × 3 mm × 3 mm) a osmažíme na panvici alebo vo fritéze, aby vznikli čipsy.

  2. 2

    Na tanier položíme čipsy, na ne dáme mäso a prelejeme jogurtovým dipom s čili.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist