Hovädzie soté
Hovädzie soté

Soté s jogurtom a zemiakovými čipsami

Ali Opus
šéfkuchár hotela Magnus**** v Trenčíne, 7. novembra 2017
Soté s jogurtom a zemiakovými čipsami
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
1 kg
300 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Hovädziu sviečkovicu nakrájame na jullienne a opražíme so soľou a s korením. Zemiaky nakrájame na jullienne (5 cm × 3 mm × 3 mm) a osmažíme na panvici alebo vo fritéze, aby vznikli čipsy.

  2. 2

    Na tanier položíme čipsy, na ne dáme mäso a prelejeme jogurtovým dipom s čili.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu