Rib eye steak s grilovaným batatom a so šalátom „coleslaw“
Jakub Sobotka
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 25. júna 2019
šéfkuchár, Hotel & Spa Resort Kaskady**** v Sliači–Sielnici, 25. júna 2019

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Kapustu a mrkvu nastrúhame na jemnom dlhom strúhadle alebo na krájači. Zmiešame s majonézou, korením, so soľou a s rozpučeným cesnakom, odložíme do chladničky.
- 2
Mäso nakrájané na steaky osolíme, okoreníme, potrieme rastlinným olejom a vkladáme na rozpálený gril, po dvoch minútach otočíme – opakujeme dvakrát.
- 3
Batat nakrájaný na hrubšie kolieska grilujeme spolu s mäsom alebo na mriežkovanom grile. Podávame spolu so šalátom.
Tiež hovädzí steak:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu