Šalát s hovädzím mäsom a so žltým melónom
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu SONJA vo Vranove nad Topľou, 29. júla 2018
z penziónu SONJA vo Vranove nad Topľou, 29. júla 2018
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Šalát umyjeme, necháme odkvapkať a nakrájame na väčšie kusy. Žltý melón zbavíme šupky a nakrájame na mesiačiky. Dresing na šalát pripravíme rozmixovaním olivového oleja, šťavy z limetky, medu a mäty.
- 2
Nahrejeme panvicu a upečieme steak, ktorý po upečení nakrájame na tenké plátky, okoreníme, osolíme.
- 3
Na tanier naservírujeme šalát, mesiačiky melóna a lyžicou nakvapkáme dresing. Navrch poukladáme upečené mäso a dozdobíme grisinami.
Tiež mäsom:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu