Šalát s hovädzím mäsom
Šalát s hovädzím mäsom

Šalát s hovädzím mäsom a so žltým melónom

Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu SONJA vo Vranove nad Topľou, 29. júla 2018
Šalát s hovädzím mäsom a so žltým melónom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

600 g
1 ks
 (frisée)
1 ks
2 PL
70 g
100 ml
 (tyčinky)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Šalát umyjeme, necháme odkvapkať a nakrájame na väčšie kusy. Žltý melón zbavíme šupky a nakrájame na mesiačiky. Dresing na šalát pripravíme rozmixovaním olivového oleja, šťavy z limetky, medu a mäty.

  2. 2

    Nahrejeme panvicu a upečieme steak, ktorý po upečení nakrájame na tenké plátky, okoreníme, osolíme.

  3. 3

    Na tanier naservírujeme šalát, mesiačiky melóna a lyžicou nakvapkáme dresing. Navrch poukladáme upečené mäso a dozdobíme grisinami.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: