Šalát s hovädzím mäsom a so žltým melónom
Martin Kochan a Milan Nemčík
z penziónu SONJA vo Vranove nad Topľou, 29. júla 2018
z penziónu SONJA vo Vranove nad Topľou, 29. júla 2018

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
600 g |
|
1 ks |
|
(frisée) |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
70 g |
|
100 ml |
|
|
|
|
|
(tyčinky) |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Šalát umyjeme, necháme odkvapkať a nakrájame na väčšie kusy. Žltý melón zbavíme šupky a nakrájame na mesiačiky. Dresing na šalát pripravíme rozmixovaním olivového oleja, šťavy z limetky, medu a mäty.
- 2
Nahrejeme panvicu a upečieme steak, ktorý po upečení nakrájame na tenké plátky, okoreníme, osolíme.
- 3
Na tanier naservírujeme šalát, mesiačiky melóna a lyžicou nakvapkáme dresing. Navrch poukladáme upečené mäso a dozdobíme grisinami.
Tiež mäsom:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu