Sviečkovica plnená fetou, cuketou a orieškami
Marcel Psigoda
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 26. decembra 2019
z Grand Hotela Bellevue**** v Hornom Smokovci, 26. decembra 2019
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
Postup
-
1
Cuketu nakrájame na malé kocky, zmiešame so syrom feta a s píniovými orieškami, ochutíme soľou a korením. Zo zmesi vytvarujeme šúľok, ktorý zabalíme do fólie a dáme zmraziť.
- 2
Do stredu sviečkovice vložíme zamrznutú zmes, mäso ochutíme soľou a korením, zabalíme do fólie a pečieme pri 60 °C asi 4 hodiny. Po upečení odstránime fóliu, sprudka opečieme zo všetkých strán a nakrájame.
- 3
Zemiaky uvaríme, pridáme maslo, opraženú cibuľku a popučíme. Dochutíme soľou a čiernym korením.
Tiež hovädzia sviečkovica:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ja. Kde bývaš? Prídem sa ti ukázať.
..a stojíš za to..??
dám sa do poradia..
:-)))))))))))))))))))))))))))