Bagetka s mletým hovädzím mäsom
Foto: krystin97
Predstavujem vám moju najobľúbenejšiu bagetku. Keďže sa blíži jar, myslím, že takéto rýchle jedlo ocení viac ľudí.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g mleté |
|
3-4 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
podľa chuti |
|
podľa chuti |
|
kráľovská |
|
100 g plátkový |
|
2 ks |
|
podľa potreby |
|
Postup
-
1
Na troche masla orestujeme nakrájané šampiňóny a papriku, neskôr pridáme nakrájanú cibuľku.
- 2
Orestovanú zmes vyberieme, odložíme bokom a na panvici začneme za stáleho miešania opekať mleté hovädzie mäso, až kým jeho povrch trochu neskaramelizuje. Na záver ho podľa chuti osolíme a okoreníme. K hotovému mäsu primiešame orestovanú zeleninu so šampiňónmi.
- 3
Bagety rozrežeme, natrieme malým množstvom masla a na suchej panvici opečieme. Opečené bagety natrieme horčicou podľa chuti, naložíme na ne horúcu mäsovú zmes, prikryjeme plátkami syra. Pri servírovaní môžeme posypať zvyšnou jarnou cibuľkou.
Tiež plnená bageta:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu