Plnená bageta
Plnená bageta

Bagetka s mletým hovädzím mäsom

krystin97 - bez fotkykrystin97, 17. marca 2022
Bagetka s mletým hovädzím mäsom
Foto: krystin97

Predstavujem vám moju najobľúbenejšiu bagetku. Keďže sa blíži jar, myslím, že takéto rýchle jedlo ocení viac ľudí.

2
porcie
30 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g mleté
3-4 ks
1 ks
1 ks
podľa chuti
podľa chuti
 kráľovská
100 g plátkový
2 ks
podľa potreby

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na troche masla orestujeme nakrájané šampiňóny a papriku, neskôr pridáme nakrájanú cibuľku.

  2. 2

    Orestovanú zmes vyberieme, odložíme bokom a na panvici začneme za stáleho miešania opekať mleté hovädzie mäso, až kým jeho povrch trochu neskaramelizuje. Na záver ho podľa chuti osolíme a okoreníme. K hotovému mäsu primiešame orestovanú zeleninu so šampiňónmi.

  3. 3

    Bagety rozrežeme, natrieme malým množstvom masla a na suchej panvici opečieme. Opečené bagety natrieme horčicou podľa chuti, naložíme na ne horúcu mäsovú zmes, prikryjeme plátkami syra. Pri servírovaní môžeme posypať zvyšnou jarnou cibuľkou.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha