Grilovaná hovädzia roštenka
Grilovaná hovädzia roštenka

Grilovaná hovädzia roštenka so šalátom

Ivan Štefula
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 11. júna 2020
Grilovaná hovädzia roštenka so šalátom
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií

Suroviny

500 g
60 g
30 g
2 ks
2 ks
10 ks
100 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso ochutíme soľou a mletým korením, pokvapkáme olejom a grilujeme do ružova (medium). Hotové steaky necháme pár minút postáť, potom potrieme balzamikom a necháme vychladnúť. Nakrájame na tenké plátky.

  2. 2

    Radicchio rozoberieme na lístky a spolu s prekrojenými figami a olúpanými a jadrovníka zbavenými hruškami grilujeme spolu na grile. Pri podávaní posypeme orestovanými pistáciami. Navrch položíme plátky steaku.

Recept je zaradený do kategórií:
Hovädzie mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Grilované

Diskusia k receptu