Grilovaná hovädzia roštenka so šalátom
Ivan Štefula
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 11. júna 2020
executive chef Party Partners a Hostinca u Ondreja v Soblahove, 11. júna 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
10
porcií
porcií
Suroviny
500 g |
|
60 g |
|
30 g |
|
2 ks |
|
2 ks |
|
10 ks |
|
100 g |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Mäso ochutíme soľou a mletým korením, pokvapkáme olejom a grilujeme do ružova (medium). Hotové steaky necháme pár minút postáť, potom potrieme balzamikom a necháme vychladnúť. Nakrájame na tenké plátky.
- 2
Radicchio rozoberieme na lístky a spolu s prekrojenými figami a olúpanými a jadrovníka zbavenými hruškami grilujeme spolu na grile. Pri podávaní posypeme orestovanými pistáciami. Navrch položíme plátky steaku.
Tiež hovädzia roštenka:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu