Bolonské cestoviny so šampiňónmi
Foto: helena10
Suroviny
(vrtule) |
|
250 g mleté |
|
1 ks |
|
2 bal. väčšie |
|
10 ks biele čerstvé |
|
2 strúčiky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2 ks |
|
1/2 KL |
|
|
|
strúhaný |
|
Postup
-
1
Na oleji orestujem narezanú cibuľu, bobkový list, čierne a nové korenie celé. Pridám mleté hovädzie mäso a tiež riadne opečiem.
- 2
Nasleduje popučený cesnak, soľ, čierne mleté korenie, paradajkový pretlak, na plátky nakrájané šampiňóny, škoricový cukor a chvíľu restujem. Potom zalejem vodou, ochutím sójovou omáčkou a podusím na miernom ohni na potrebnú konzistenciu. Nakoniec ešte podľa potreby osolím, okorením.
- 3
Podávame s varenými cestovinami. Posypem trochou strúhaného syra.
Tiež cestoviny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu