prazdny

Teľacie medailóniky s jahodovou omáčkou a dvojfarebnou štrúdľou

Hlavné jedlá

Štrúdľa: Fialové zemiaky uvaríme v slanej vode, očistíme a roztlačíme. Dochutíme soľou, korením, pridáme...

prazdny

Grilované morčacie karbonátky na špajdli

Hlavné jedlá

Úžasne lahodné mäso so skvelým uhorkovým dipom.

prazdny

Sendvič s grilovaným marinovaným tofu

Bezmäsité jedlá

Kapustu nakrájame na tenké pásiky, mrkvu nastrúhame pomocou škrabky. K zelenine pridáme tahini, med,...

prazdny

Grilované ovocie s mascarpone

Dezerty

Melón nakrájame na hrubé kolieska (cca 1, 5 cm) a potom na štvrtiny. Broskyne rozpolíme a...

prazdny

Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov

Hlavné jedlá

Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli. Nie sú len o jedle, ale aj o zábave, zážitku, stretnutí...

prazdny

Hovädzí steak s bylinkovou omáčkou

Hovädzie mäso

Bylinková omáčka: Suroviny na omáčku zmiešame v miske. Prikryjeme ju potravinovou fóliou, odložíme do chladu...

prazdny

Cuketové špízy so syrom halloumi

Bezmäsité jedlá

Cukety nakrájame na tenké plátky (použila som škrabku). Syr nakrájame na kocky. Každú kocku syra zamotáme...

prazdny

Grilované kuracie špízy s novými zemiakmi

Kuracie mäso

Aj najmenší si s dospelými radi užijú záhradnú párty, tieto špízy budú chutiť aj im....

prazdny

Marinované kuracie špízy

Kuracie mäso

Na grilovačku určite patria pestré mäsovo-zeleninové špeciality. Celkom jednoducho a z dostupných surovín si s nami...

prazdny

Makrelové špízy

Hlavné jedlá

Makrela zrolovaná do plátku cukety bude nie len chutiť výborne, ale aj určite prekvapíte vašich hostí,...

prazdny

Grilovaný rib eye steak so zeleninovým šalátom

Hovädzie mäso

Rib eye steak pripravujeme z mäsa, ktoré zrelo 3–4 týždne, vtedy je jeho konzistencia ideálna....

prazdny

Letná bezlepková grilovačka

Bravčové mäso

Ku každej letnej sezóne bezpochyby patrí poriadna grilovačka. My vám dnes ponúkame tú bezlepkovú....

prazdny

Grilované ovocie s medom a chrumkavými sušienkami

Dezerty

Grilované ovocie chutí skvelo s kopčekom zmrzliny alebo šľahačky.