Kačacie prsia
Kačacie prsia

Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov

František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 26. júna 2017
Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli. Nie sú len o jedle, ale aj o zábave, zážitku, stretnutí s priateľmi. Jedlo pri nich získava ďalší rozmer, svojskú chuť a nesmierne príťažlivú vôňu.

4
porcie
15 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

800 g
2 ks
4 ks
8 väčších ks
2 ks




Postup

  1. 1

    Na grilovacie ihly striedavo napichávame kačacie prsia nakrájané na kocky, hrubšie plátky cibule, plátky pomaranča, bobkový list a šampiňóny.

  2. 2

    Pokvapkáme citrónovou šťavou a grilujeme. Podľa chuti osolíme a okoreníme.

  3. 3

    Podávame na šalátovom liste.

Diskusia k receptu