Ražeň z kačacích pŕs a pomarančov
František Košuda
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 26. júna 2017
šéfkuchár Wellness hotela Patince****, 26. júna 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Letné grilovačky si vždy užívame aj my profesionáli. Nie sú len o jedle, ale aj o zábave, zážitku, stretnutí s priateľmi. Jedlo pri nich získava ďalší rozmer, svojskú chuť a nesmierne príťažlivú vôňu.
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na grilovacie ihly striedavo napichávame kačacie prsia nakrájané na kocky, hrubšie plátky cibule, plátky pomaranča, bobkový list a šampiňóny.
- 2
Pokvapkáme citrónovou šťavou a grilujeme. Podľa chuti osolíme a okoreníme.
- 3
Podávame na šalátovom liste.
Tiež kačacie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu